Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova a câştigat un meci amical cu Ştiinţa Dinamo

Eduard Popa

Eduard Popa
15.09.2018

dinamo craiova

SCM U Craiova a profitat de excursia din Bucureşti, în care a jucat două partide de pregătire cu naţionala României şi cu CSU Sibiu, şi a jucat un meci de pregătire şi cu noua formaţie Ştiinţa Dinamo. Oltenii s-au impus cu un avantaj de 12 puncte, scor 76-64 şi s-au aflat mereu la conducerea partidei.

SCM U Craiova a început în formula Holland, Iliescu, Troupe, Bogdan Popa şi Jason Boone, în timp ce Ştiinţa Dinamo a jucat cu Michael Deloach, Kumpys Modestas, Minhea Andrei, Justin Baker şi Jakov Stojakovic.

Craiova a început în primul sfert cu 26-14, iar la pauză deja conducea cu 42-27. Craiova avea să câştige şi sfertul trei, cu 16-15, în timp ce doar ultimele 10 minute au revenit gazdelor.

Bogdan Popa a marcat 14 puncte, cu 7 recuperări, Goran Ghajovic 13 puncte, Jason Boone 12 puncte iar Porter Troupe şi Andrei Iliescu fiecare câte 10 puncte.

De partea cealaltă, Ştiinţa Dinamo a dat în sfârşit în vileag o parte din lotul formaţiei nou înfiinţate în această vară. Liderul la puncte pentru trupa care va juca în urna valorică A a fost Michael Deloach, care a înscris 14 puncte. Justin Baker şi Marcu Badiu au reuşit fiecare câte 9 puncte. Din transferurile pe care Totalbaschet le-a anunţat, citând surse externe, doar Justin Baker apare pe lista dinamoviştilor. De asemenea, antrenor a fost Ionuţ Bâscoveanu, dar, potrivit surselor noastre, fostul antrenor principal al Ştiinţei va fi doar antrenor secund în LNBM, tehnician principal fiind unul dintre cei mai bine cotaţi antrenori români ai momentului, pe care îl vom anunţa în curând.  

Statistica detaliată aici:

dinamo stiinta craiova

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Hmm
    Sapera?

    cu 5 ani în urmă (15.09.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Erata
      Îmi șoptește un prieten în cască că e vorba de Costescu...

      cu 5 ani în urmă (15.09.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!