Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova a perfectat primele transferuri ale verii

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.07.2017

SCM U Craiova a anunțat primele transferuri perfectate în această vară. Formația din Bănie și-a asigurat serviciile lui Jamar Samuels și Martin Paasoja (foto) pentru sezonul competițional 2017/2018.

Jamar Samuels este un jucător în vârstă de 28 de ani, născut la Washington D.C. El măsoară 2.01 metri și evoluează pe pozițiile 3-4. Samuels și-a început cariera profesionistă în 2012 în liga secundă din Spania la Lobe Huesca.  A trecut apoi la Veroli Basket în liga a 2-a din Italia, ca mai apoi să joace în Liga ACB la Manresa. Sezonul 2015/2016 la petrecut în Israel la Bnei Herzliya, unde a avut medii statistice de 4.8 puncte și 3.6 recuperări. În sezonul precedent, Jamar Samuels nu a evoluat pentru nicio echipă.

Martin Paasoja are 24 de ani și din Estonia de la Rapla. El măsoară 1.91 metri și este un jucător de poziția 2. În sezonul precedent el a jucat 38 de partide în campionatul Estoniei cu medii pe meci de 11.5 puncte, 3.9 recuperări și 2.7 pase decisive, în timp ce în 14 partide din Liga Baltică a strâns cifre pe meci de 9.9 puncte, 3.4 recuperărri și 3.2 pase decisive.

SCM U Craiova tocmai a reușit primele două transferuri din această vară. Formația din Bănie îi mai are sub contract pe Vladislav Solopa, Iulian Corneanu și Mihai Gavrilă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!