Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova este pe punctul de a-și căuta antrenor

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
14.12.2017

Antrenorul craiovenilor, Rami Hadar, a lipsit vinerea trecută la duelul din deplasare împotriva celor de la CSU Sibiu, încheiat cu victoria echipei gazdă, scor 108-90.

Hadar, cetățean israelian, a rămas fără viză de ședere. Managerul Craiovei, Marius Toma, a anunțat că echipa să „a urmat procedura și a predat toate documentele în urmă cu o lună și jumătate, în termenul legal”, dar din cauza birocrației, craiovenii s-au trezit că nu îl pot aduce în țară pe antrenorul cu experiență în Euroligă.

Prezent la conferința premergătoare meciului contra U-BT, managerul Marius Toma a declarat:

„Dacă nu se rezolvă vom lua decizii radicale la nivelul clubului, pentru că situația această nu trebuie să mai continue și echipa nu trebuie să sufere din acest punct de vedere.[...] Știu că ne-am făcut treaba din punctul de vedere al hartiilor100%  la timp și complet, însă în acest moment înțelegerea dintre Federație, Ministerul de Interne și cluburi este puțin diferită.[...] Trebuie să ne vedem interesul și interesul nostru este ca antrenorul să obțină viza în câteva zile. Situația este teribilă și presiunea este foarte mare pe el și pe mine, este foarte supărat, a înțeles că nu are nimeni nimic cu el, a înțeles situația, dar nu este deloc fericit.[...] La începutul săptămânii viitoare vom ști: antrenorul este aici sau vom lua o decizie radicală.”

Partida dintre SCM U Craiova și U-BT Cluj-Napoca se joacă vineri, de la ora 17:45, în sala Polivalentă din Craiova. Meciul va fi transmis în direct pe DigiSport 4.

*foto: Sportul Doljean

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    marele examen
    Astăzi este "marele" examen pentru staful tehnic a lui U BT. Intilnește o echipă fară antrenor principal de vreo cîteva săptămîni ! Ar fi fair-play să ceară time-out și pentru U Craiova (ca de la U la U). Scuze , de fapt cam asta fac în fiecare meci :)

    cu 6 ani în urmă (15.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!