Stiri

SCMU Craiova încheie prima fază a grupelor contra muntenegrenilor de la KK Mornar

Ionuț Greere

Ionuț Greere
26.01.2015

Echipa SCM Universitatea Craiova primește vizita muntenegrenilor de la KK Mornar, într-o confruntare din ultima etapă din Liga Balcanică, grupa B. Gruparea pregătită de Andelko Mandic  este deja calificată în a doua fază a grupelor. Partida este programată marți, 27 ianuarie de la ora 19.00.

Înaintea acestui joc Craiova ocupă locul 4 cu 3 victorii și 4 înfrângeri, în vreme ce Mornar se situează pe poziția a treia cu 4 victorii și 3 înfrângeri.

Ultimul joc disputat de olteni în Liga Balcanică s-a terminat cu victorie, 86-45 cu albanezii de la KS Vllaznia. În competiția internă craiovenii au pierdut pe teren propriu contra celor de la Gaz Metan Mediaș cu scorul de 78-73. În ultima partidă disputată din BIBL Mornar a învins tot pe Vllaznia, 79-48. În Erste Liga, Mornar s-a distrat cu Lovcen, 89-69.

În partida tur disputată la Bar, muntenegrenii au câștigat în fața Craiovei cu scorul de 85-81. Cel mai bun jucător al alb-albaștrilor a fost Cătălin Petișor cu 19 puncte și 3 pase decisive.

Tot în cadrul grupei B are loc și partida KK Kozuv – KS Vllaznia, miercuri de la ora 20.00.

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Andrei<3Scm :

    Hai Craiova!
    Hai Craiova! Umplem sala si batem si Clujul!!! Dacă forțați putem câștiga BIBL!

    cu 9 ani în urmă (27.01.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor:

      BIBL
      Pe astia avem sanse sa ii batem,sunt subtiri,dar tu crezi ca salveaza cu ceva Liga Balcanica sezonul jenant si compromis din campionatul intern?Ar fi doar praf in ochi sau gunoiul sub pres,din pacate.Cat despre victorie la Cluj sau castigarea BIBL,astea pot fi doar rodul unei imaginatii exuberante,ca sa fiu elegant...

      cu 9 ani în urmă (27.01.2015)
    Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ZZZ :

    decat nimic...
    Merge si BIBL...

    cu 9 ani în urmă (27.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!