Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. BC Mureş Târgu Mureş a transferat patru jucători

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.06.2014

La nici patru zile după finalul stagiunii 2013-2014, BC Mureş Târgu Mureş se mişcă foarte repede pe piaţa transferurilor. Conform unor surse TotalBaschet, ce nu sigure în proporţie de 100%, gruparea ce a încheiat ediţia precedentă de campionat pe poziţia a 3-a s-a întârit cu nu mai puţin de patru sportivi.

Aceştia sunt Andrei Căpuşan, ultima oară la SCM "U" Craiova, Laszlo Lazar, ex-Jászberény, Vlad Corpodean, ex-BCM "U" Piteşti şi româno-maghiarul Laszlo Polyak, ultima oară la Marso Nyiregyhaza în Ungaria.

De-a lungul carierei Căpusan a mai trecut pe la BC Timişoara, CSU Ploieşti, CS Energia Rovinari şi CS Otopeni. În stagiunea precedentă sportivul ce a evoluat în NCAA pentru Lafayette a înregistrat medii 5.3 puncte, 2.9 recuperări pentru 2.9 unităţi la eficienţă în timp ce în Liga Balcanică a avut 5.8 puncte, 3.3 recuperări în 16 jocuri disputate.

Laszlo Lazar se întoarce în România după un an petrecut la Jászberény, formaţie alături de care a evoluat în EuroChallenge. Pivotul ce măsoară 2.10 a evoluat în 28 de meciuri pentru gruparea maghiară înregistrând medii de 11.9 minute, 3.7 puncte, 3.3 recuperări pentru 4 unităţi la eficienţă respectiv 4.7 puncte şi 3.7 recuperări în şase partide disputate în EuroChallenge. Pentru Lazar BC Mureş este a doua formaţie din ţară la care evoluează după opt sezoane alături de CSM Oradea.

Vlad Corpodean a încheiat un sezon foarte important pe plan personal alături de BCM "U" Piteşti. Hristu Şapera i-a oferit o medie de 12 minute per meci, timp în care a înregistrat 3.1 puncte, 1.5 recuperări pentru 1.6 unităţi la eficienţă. Pentru Corpodean BC Mureş este a 4-a formaţie la care a evoluat în LNBM după "U" Mobitelco, CS PH Miercurea Ciuc şi BCM "U" Piteşti.

Laszlo Polyak este un sportiv în vârstă de 21 de ani ce evoluează pe poziţia de fundaş. Acesta măsoară 1.91, cântăreşte 99kg şi a fost o piesă de bază în naţionala Ungariei la categoriile U20, U18 şi U16. Anul trecut a participat la Campionatul European de la Piteştiacolo unde a avut o linie statistică de 6.6 puncte, 4.8 recuperări şi 1.4 pase decisive. Ultimii patru ani i-a petrecut alături de Marso Nyiregyhaza în Ungaria, având medii de 20 de minute, 6.0 puncte, (56.6% la 2 puncte, 41.9% la 3 puncte, 55.6% la libere), 1.9 recuperări, 1.5 pase decisive pentru 4.7 unităţi la eficienţă în 28 de partide. Un aspect foarte important e legat de faptul că Polyak deţine cetăţenie dublă, maghiaro-română, şi poate fi folosit ca sportiv autohton.

11 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Bravo Mures!
    ATI INCEPUT TRANSFERURILE, VA INTARITI FORTELE!Felicitari,va miscati repede,vad ca ati mai gasit jucatori romani care sa fie dispusi sa va ia banii si sa lustruiasca banca lui Seculovik ca de performanta nu poate fi vorba.Succes tuturor!

    cu 9 ani în urmă (07.06.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    probleme?
    si care-i problema ta ?Platesti tu cumva acesti jucatori?

    cu 9 ani în urmă (07.06.2014) Raspunde
  • tzontzolino :

    slab
    Cam slabuti jucatorii... Polyak il stiu de la Pitesti...nu-i grozav- putin cam greoi in miscari! Vlad Corpodean e in crestere dar mai are pana ajunge de talia lui Silvasan de ex.
    Cum spunea colegul de mai sus- probabil daca vor fi atatea echipe gen Farul Constanta (Chiajna, Gaz Metan, Stiinta, Cluj 2, Timba) iti dai seama ca iti trebuie si genul asta de jucatori pentru acele partide.

    cu 9 ani în urmă (07.06.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ardeleannn :

    oradeniiii
    specialistiiiii lui peste prajit.....ei numai de arbitrii se plang......in schimb stiu sa dea multe sfaturi.....aritriiii sus arbitrii jos...etc...etc...sa-i vdm ce fuck acasa cu ploiestiul?

    cu 9 ani în urmă (07.06.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Ardeleannn,
    ce te superi asa frate ,am facut o constatare din pmv functie de ce sa intamplat si se intampla cu jucatorii romani,asa vad eu lucrurile,si spun asta in binele baschetului nu am nimik cu mureseni nici cu baietii care au semnat.,NICI CU CEI CARE ii platesc, chiar SI numai sa stea pe banca la o echipa ,ca din pacate asa a ajuns jucatorul roman fara sanse in tara lui,macar sa fie platiti.Cat despre noi nu te ingrijora castigam si ne calificam .HAI CSM LUPTAM PENTRU TITLU!VICTORIE!

    cu 9 ani în urmă (07.06.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Si inca ceva,
    nu mai vazut pe mine sa scriu despre arbitraj,nu am fost in sala,si la tv, nu mi sa parut ca am fost furati, deci nu ma plang,si oricum nu ma pricep la arbitraj atat de mult ca cei care au sesizat aceste nereguli.Asa ca scuze inca o data daca te-a deranjat comentul meu.

    cu 9 ani în urmă (07.06.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova JAMES :

    TRAVIS B
    DIN PACATE PT CRAIOVA...SI TRAVIS B A FOST TRANSFERAT LA BC TIMISOARA....LA CUM MERG LUCRURILE LA CRAIOVA IN SEZONUL URMATOR CRED CA FARUL-CRAIOVA VA FI UN DERBY....

    cu 9 ani în urmă (07.06.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr:

      TB
      Nu am vazut nimic oficial despre tranferul lui Travis Bureau
      la BC Timisoara. Cit despre Capusan nu este o pierdere.

      cu 9 ani în urmă (07.06.2014)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    suporter aradean
    ar fi mai bine sa-ti faci griji pentru ograda ta, ca pana una alta Sekulovic este specialist in a folosi cu rezultate deosebite jucatori care frecau banca la alte echipe (vezi CSM oradea si altele :) ) asa ca chill out bro. Important este ca antrenorul sa ia acei jucatori care se potrivesc in mecanismul echipei iar aici el este cel care stie cel mai bine. Au mai fost cazuri in care lumea s-a mirat de alegerile lui si apoi si-a ridicat palaria. Om trai si om vede ce va fi.

    cu 9 ani în urmă (08.06.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    CRAIOVA
    Si asa cum anticipam vor pleca majoritatea jucatorilor din lotul actual. Acum se vede cu si mai mare claritate VIZIUNEA SI STRATEGIA ACTUALULUI MANAGER (OARE PENTRU CAT TIMP !!!!!) AL SCM CRAIOVA. Astfel dupa ce a reusit sa faca praf un sezon prin desele schimbari de jucatori si antrenori (reamintim 11 jucatori straini si 3 antrenori), iata ca TOMA nu se dezminte si ne ofera un debut de sezon pe aceeasi linie : UN LOT DIN CARE NU RAMANE NIMENI SI NU SE STIE CINE VA FI ANTRENOR !!!!!!! Si astfel SCM Craiova cu siguranta nu va prinde play-off-ul editiei viitoare. Stimati conducatori ai clubului public SCM CRAIOVA cat mai aveti de gand sa va bateti joc de aceasta sectie ????

    cu 9 ani în urmă (09.06.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    TRAVIS
    Pe ce facem pariu ca in sezonul viitor TRAVIS va juca la Timisoara ? Vreti o confirmare de la domnul Toma ? Ha Ha Ha !!!!!!!!!

    cu 9 ani în urmă (09.06.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!