Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Eugen Ilie si-a depus demisia de la Dinamo Bucuresti

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.12.2017

eugen ilie antrenor dinamo

UPDATE: Sursele noastre sunt infirmate de Eugen Ilie care ne-a comunicat că rămâne în continuare antrenor al „Câinilor Roșii”. Astăzi el se află pe banca tehnică la meciul formației sale secunde împotriva celor de la CS Agronomia București, într-o partidă care contează pentru Grupa a III-a a Ligii Întâi. 

Cel mai probabil decizia sa inițială a fost una luată la cald.

Știre inițială

Înfrângerea suferită de către Dinamo la Craiova pare să fi pus capac răbdării lui Eugen Ilie care, potrivit surselor noastre, și-a prezentat demisia în fața conducerii clubului.

Sosit în octombrie 2016, Eugen Ilie a condus Dinamo în sezonul precedent către un palmares de 8 victorii și 17 înfrângeri. Peste vară însă „Rusu” s-a trezit că tot lotul său s-a evaporat. În pauza competițională Ilie a pierdut jucători precum Iulian Orbeanu, Marko Sutalo sau Danilo Tasic și a trebuit să reclădească lotul cu bani puțini. Astfel, antrenorul român a refăcut o echipă care îl mai avea în componență doar pe Cezar Stănescu, alături de care i-a adus pe Cornel Cioacătă, Alin Vizitiu și în rest numai jucători români tineri și foarte tineri.

Cu acest proiect 100% românesc, Dinamo a suferit 7 înfrângeri din tot atâtea partide, dar a oferit prestații încurajatoare în unele meciuri, precum în cel cu CSM CSU Oradea de pe teren propriu, în care s-a aflat la conducerea meciului în sfertul trei, dar și în partda cu BCM U Pitești, împotriva cărora s-a ținut bine până la pauză.

Rămâne de văzut cine îl va înlocui pe Eugen Ilie la cârma echipei dinamoviste.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!