Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Gediminas Navickas și Vaidotas Peciukas se află în negocieri cu Gaz Metan Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.08.2015

Gaz Metan Mediaș se află în negocieri avansate cu lituanienii Gedminas Navickas și Vaidotas Peciukas, așa cum informează surse apropiate site-ului nostru. Cei doi sportivi au evoluat și în sezonul trecut în România, Navickas chiar la Gaz Metan Mediaș în timp ce Peciukas a îmbrăcat echipamentul lui BC Mureș.

Gediminas Navickas a făcut parte din lotul lui Gaz Metan Mediaș și în sezonul 2014/2015. Conducătorul de joc lituanian a fost unul dintre cei mai buni străini ai medieșenilor, cu medii statistice de 13.5 puncte, 3.4 pase decisive, 3.0 recuperări și 1.2 mingi câștigate în 34.1 minute jucate în 21 de partide în LNBM.

În ceea ce-l privește pe Vaidotas Peciukas, acesta a jucat în sezonul trecut pentru BC Mureș. În 33 de partide în LNBM, extrema a adunat cifre de 11.3 puncte, 2.5 recuperări și 1.5 pase decisive în 25.5 minute. Alături  de formația mureșeană, Peciukas a cucerit medaliile de argint atât în Liga Națională de Baschet Masculin cât și în Cupa României.

Gediminas Navickas și Vaidotas Peciukas au mai fost colegi în Liga Națională de Baschet Masculin în sezonul 2012/2013, la BC Mureș. Fundașul lituanian a mai jucat în țara noastră și la CSM-U Oradea în timp ce extrema a jucat doar pentru BC Mureș. De-a lungul carierei sale, Peciukas a mai trecut pe la Zalgiris Kaunas, Neptunas Klaipeda, Antibes, KK Nevezis și BC Palangos.  Gediminas Navickas a trecut și el pe Zalgiris Kaunas și KK Nevezis dar și pel la Lietkabelis, Kauno Baltai, Politechnika Lvov,  ASZ Koszalin și BC Odessa.

În acest moment, Gaz Metan Mediaș are trei jucători români sub contract, și anume, Vlad Solopa, Horia Cristiean și Mihai Gavrilă.

foto 1: Vlad Filipaș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!