Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Jucătorii lui BC Mureș sunt pregătiți să intre în grevă

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.01.2015

Jucătorii lui BC Mureș sunt pregătiți să intre în grevă. Conform surselor noastre, Peciukas și compania vor intra de astăzi în grevă, nemulțumiți fiind de neachitarea salariilor din partea clubului. Conform aceleiași surse, jucătorii lui BC Mureș au primit în acest sezon doar două salarii, pe lunile august și septembrie iar restanțele salariale se întind deja pe durata a trei luni de zile. Jucătorii echipei mureșene de la Liga I stau și mai prost, ei primind ultimul salariu în luna august.

Această grevă vine într-un moment destul de neașteptat. În această iarnă BC Mureș a reușit un transfer de marcă prin înregimentarea lui Kyndall Dykes și nimic nu anunța o astfel de situație în cadrul clubului târgu-mureșean.

În ultima etapă de campionat, BC Mureș a suferit o înfrângere pe terenul lui SCM U Craiova, echipă care ocupă locul 11 în clasament. Formația din Bănie s-a impus cu scorul de 72-66 și a administrat astfel a 8-a înfrângere echipei mureșene în LNBM. BC Mureș a obținut calificarea în Final Four-ul Cupei României după ce a trecut în dublă manșă de Steaua CSM EximBank.

Următorul meci pentru BC Mureș Târgu Mureș este programat pentru data de 25 ianuarie când elevii lui Srecko Sekulovic se vor deplasa la Pitești pentru duelul cu BCM U.

9 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe martax :

    Roate se-nvârte
    Cu Ivanovic sef de trib nici nu-i de mirare, el se pricepe de minune la lucruri de acest gen!

    cu 9 ani în urmă (20.01.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme:

      ??
      nu stiam ca mai exista si suporteri medieseni

      cu 9 ani în urmă (20.01.2015)
    • CS Gaz Metan Mediaș Derp:

      Ivan
      Da, Ivanovic, maestrul razmeritelor si a meciurilor pierdute "inexplicabil".

      cu 9 ani în urmă (20.01.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    ?????
    de ce n-am crede TB? Sursele lor mai ales cele care vin dinspre BC Mures au fost totdeauna adevarate Ultima a fost cea cu plecarea lui Ceskovic Bravo TB un profesionalism desavirsit!

    cu 9 ani în urmă (20.01.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    ???
    Nu inteleg strategia acestei conduceri. De ce l-au mai adus si pe Dykes daca ei nu sunt in stare sa plateasca salariile restante? Nu mai bine ai 11 jucatori multumiti decat 1 multumit si 11 nemultumiti? Regulamentul e de vina ca permite extra - transferuri daca exista restante financiare.

    cu 9 ani în urmă (20.01.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme:

      Probleme
      Problema este ca noi depindem foarte mult de banii de la primarie si consiliu Anul acesta bugetul a fost mult mai mic fata de anii trecuti, "teoretic s-au investit' multi bani in ehipa de fotbal ASA unde "teoretic" sint in jur de 10 jucatori care au salariile intre 10 000 si 15 000 de euro pe luna Spun teoretic pentru ca nici la fotbal n-au ajuns acesti bani exact aceleasi probleme sint si la fotbal cu jucatori neplatiti care si-au depus memorii, se pare ca banii s-au dus in campania electorala. nu stiu exact care e situatia cu plata salariilor la baschetbalisti, e clar ca sint probleme, dar din pacate nici "sursele'Total Baschet mai ales cele venite de la Tg-mures nu sint credibile Ramine de vazut ce se va intimpla zilele urmatoare

      cu 9 ani în urmă (20.01.2015)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    mda
    Din pacate si la Pitesti scriau ziarele ca sunt niste probleme cu salariile de cand primarul e la racoare! Acum sa vedem ce va fi duminica! Ciudat baschetul in Romania..faci transferuri dar tu ai salarii neplatite!

    cu 9 ani în urmă (20.01.2015) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    Oameni buni !
    "problema este ca noi depindem foarte mult de banii de la primarie si consiliu". Acesta este un sport si banii TREBUIE sa vina de la SPONSORI nu pe alte cai deoarece fiecare oras are problemele sale care trebuie rezolvate cu banii de la primarie.PUNCT!!! P.S. banii,CLAR nu trebuie cheltuiti in campanii electorale sunt atatea de facut in tara asta.

    cu 9 ani în urmă (20.01.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Hmm
    Nu spun ca nu aveti surse credibile dar......ei nu au bani de salarii si il aduc pe Dykes ? Care e logica ?

    cu 9 ani în urmă (20.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!