Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Zoran Krstanovic s-a despărțit de SCM U Craiova

Paul Olar

Paul Olar
31.12.2014

SCM U Craiova rămâne fără un nou jucător. Potrivit unor surse de încredere ale site-ului nostru, Zoran Krstanovic a decis să părăsească gruparea din județul Dolj.

Originar din Serbia, pivotul a îmbrăcat maieul alb-albastru al oltenilor în turul stagiunii actuale. El a contabilizat 12 apariții în campionat, cu medii de 21.3 puncte, 6.4 recuperări, 0.9 pase decisive și 19.4 la eficiență. Totodată, Krstanovic a bifat două apariții în Cupa României, acolo unde a strâns statistici de 16.0 puncte, 5.0 recuperări, 1.5 assist-uri, respectiv 15.0 la eficiență.

“Zoki” este născut pe 18 iulie 1982 și a sosit la Craiova în vară. Jucătorul a mai evoluat la KK Sombor MLIN (Serbia), SC KryvBasket (Ucraina) sau Oberwart Gunners (Austria). De asemenea, ex-iugoslavul a trecut pe la U Banca Transilvania și Gaz Metan Mediaș, izbutind să câștige ambele competiții baschetbalistice din țara noastră.

Până la ora actuală, SCM U a renunțat la Nikola Otovic, Uros Velickovic și Nikola Vucurovic.

*Foto: Bogdan Dănescu

16 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Mda..... Pacat ca nu l-am luat noi dar poate nu se potrivea pe profilul echipei, profilul antrenorului si pe bugetul echipei sau poate nu a vrut sa revina la Cluj cine stie.... Deci urmatorul bener este "No Zoki, No Party"?

    cu 9 ani în urmă (31.12.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    ARM
    Urmatorul banner va fi cand o sa mai mearga lumea la sala. ARM(Rares Matei) tu nu ai nici o legatura cu "U", nu are rost sa te agiti prea tare pe aici ! Pe Zoki si Kyndall nici macar nu i-au ofertat , echipa asta si-a pierdut identitatea, aici nu se potriveste nimeni dar in alta parte is cei mai buni !

    cu 9 ani în urmă (31.12.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Ettyus:

      lol
      Nu stiu daca mesajul meu apare, eram banat la un moment dat...... Elev, nu sunt ARM si nici nu am fost si daca as fi...... care ar fi diferenta pana la urma? Oricum sunt incantat sa stiu ca am fost bun cand ai avut nevoie(4000 lei si nu imprumut) iar acuma sunt bun de facut troaca de porci! Probabil ca nu am treaba cu "U" si asta din diverse motive si oricum, pana la urma, nu am sustinut niciodata ca sunt cel mai mare "U"-ist din lume doar am sustinut in felul meu si dupa capacitatile mele culorile astea!!!!

      Si acum sa discutam despre baschet!!!!!

      An nou fericit si La Multi Ani atat tie cat si redactiei TotalBaschet dar si celor care sunt obligati sa citeasca aceste mesaje!

      cu 9 ani în urmă (31.12.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe faranume :

    Elevu
    Bă elevu mult te-au chinuit sa afli cine are tupeu sa iti contrazică ideile. Oare pentru ce atâta agitație? Tu ai am dat-o in bara când te-ai legat de soția lui mocanu si parca ziceai ca nu mai scrii pe aici. Cred ca e dreptul fiecăruia sa susțină o echipa chiar daca nu e din tata-n fiu "U"-ist si la fel e dreptul fiecăruia sa își expună ideile chiar daca, si asa te va șoca, nu is aceleași cu ale tale.
    Io zic sa nu mai tot faci tu investigații cine ii cine si sub ce nickname, ca ma îndoiesc ca esti de la SRI.
    Administratorii site-ului ar trebui sa se siseze pentru ca mi se pare ca e atac la persoana tot ce declara acest elev.

    cu 9 ani în urmă (31.12.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    faranume
    Sunteti voi corecti care va faceti cate 2-3 conturi false si denaturati lucrurile, mintiti si faceti nebuni pe toata lumea ! Auzi la ei atacuri la persoana !

    cu 9 ani în urmă (31.12.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe faranume :

    Elevu
    :)) asa-i ma cum zici tu. Da cum le știi tu pe toate.

    cu 9 ani în urmă (31.12.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe faranume :

    Asa e
    Si da, ne facem conturi fictive numai ca sa te contrazicem pe tine ca alta treaba n-avem pe lumea asta.

    cu 9 ani în urmă (31.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Hai sa ii improspatam putin memoria:
      "sandu79 ARM

      arm fetito cand cantam eu pentru echipa asta acuma 25 de ani tu erai pe undeva prin sud pe la Alexandria ! Ai grija sa nu ma apuc sa scriu cine esti si sa te fac de ras si pe tine si pe cristescu ! Daca ar fi trebuit s aramaneti in sud la voi erati muritoti de foame(sictir) veziti de biletele tale d ela casa si de halbele de pe mese ca nu ai nici o legatura cu "U" obosito ! Hiena e ca si voi pe statul de plata , daca nu ar fi cristescu ati fi muritori de foame fetito ! HAIDE "U" "

      "sandu79 ARM

      Asta e respectul tau pentru MEDA care a jucat 6 ani jumatate la noi, la "U"? Esti o jigodie ordinara , mai bine te-ai duce tu la adresa care mi-ai scris-o !"

      "sandu79 ARM
      0
      Esti un slugarnic, nu ai nici o legatura cu "U" , o marioneta obosita ! "

      "Si inca ceva vreau sa te intreb cand imi vindeam eu blugii si haina de pe mine sa vad echipa asta prin capitala si alte locuri tu unde erai? Esti un mincinos si repet nimic din ce scri tu nu este adevarat ! Faptul ca stai ascuns si improsti cu noroi si comentezi aiurea la orice mesaj iti arata adevarata fata ! Carcater infect ca si multi din cadrul echipei ! "

      "sandu79 ARM
      0
      Esti ceva catel de servici , ti-am mai zis eu pot sta cu capul sus in fata oricui , nu ma are nimeni cu nimic la mana , tu esti o sluga care scrie la comanda si incearca sa mascheze toate magariile care s-au facut la aceasta echipa ! Asa sa va ajute Dumnezeu pe cum faceti acuma in pragul sfintelor sarbatori de Craciun ! "

      As putea sa il citez si pe HDU care la indemnul lui Elevu a venit cu niste fraze foarte puternice la adresa mea si a lui free62 dar.... Eu ma opresc aici, nu am nimic de demonstrat si mai ales nimic de demonstrat din ce stie mai tot Clujul!

      cu 9 ani în urmă (31.12.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea afganul :

    Pacat
    Imi pare rau sa vad cum se destrama aceasta echipa chiar daca sunt fun CSM Oradea imi placea aceasta echipa

    cu 9 ani în urmă (31.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Nu se destrama, doar se cerne neghina!

      cu 9 ani în urmă (31.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Scuze, am interpretat prost mesajul tau, te-ai referit la Craiova in realitate...... Cred ca toti regretam situatia asta!

      cu 9 ani în urmă (31.12.2014)
    • CSM CSU Oradea afganul:

      !
      Nu e nimic ARM mi-am inchipuit eu ca ai inteles gresit dar pana una alta LA MULTI ANI

      cu 9 ani în urmă (01.01.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      LA MULTI ANI!

      cu 9 ani în urmă (01.01.2015)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Nkw :

    .
    Eram 50-50% sigur ca asa se intampla.. aveam 2 scenarii in minte:
    1. Ori pleaca toate "uscaturile" si ramane doar crema (Krstanovic, Bureau, Bozovic) si se mai aduc 3-4 jucatori si pentru a putea crea o echipa puternica.
    2. Ori se duce pe p**a toata echipa si ne batem la play-out.

    Scenariul 2 ruleaza deocamdata..

    cu 9 ani în urmă (31.12.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova adiro :

    potopul
    O sa fim vai de noi.Daca tot nu se retrogradeaza macar sa jucam cu copiii.Asta e, trebuie sa fim alaturi de echipa si la bine si la greu.

    cu 9 ani în urmă (01.01.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Final de etapa
    Iată ca se încheie încă o etapa in istoria echipei locale de baschet. Una manageriata de Toma, si care se încheie in mod urat, cu umplerea unei săli așa cum demult nu s-a mai văzut prin Craiova, dar si cu un final, care sa nu uitam ca a început sezonul trecut, când s-au făcut greșeli ireparabile, care au costat enorm in economia noului sezon. Acum nu iese la suprafața decât " puroiul" , care a cangrenat acest sport, si care sub manageriatul lui Toma reunește ce nu au reușit " dușmani". Domnule Toma îți multumim pentru ca ai reușit sa demolezi un astfel de proiect, si speram sa stai cât mai departe de acest club, care sunt convins ca își va reveni la un moment dat. Ca măcar atunci sa putem avea ceva șanse sa se întâmple ceva, este necesar ca Toma sa fie cât mai departe de acest nou proiect. Este o condiție necesară, dar nu si suficientă !!!

    cu 9 ani în urmă (02.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!