Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Santa Szabolcs revine la BC Mureș

Paul Olar

Paul Olar
14.06.2016

BC Mureș Târgu Mureș a realizat primul transfer al verii. Acesta este Szabolcs Santa, cel care revine la echipa orașului natal după o pauză de opt ani.

Pivotul a făcut primii pași în baschet alături de formația tigrilor. Ulterior, el s-a transferat la U-Banca Transilvania, alături de care a câștigat campionatul, în anul 2011.

De asemenea, Szabolcs a îmbrăcat maioul grupărilor Steaua CSM EximBank, SCM U Craiova și CS Energia Târgu Jiu.

În stagiunea precedentă, Santa a bifat 31 de apariții la Energia Târgu Jiu, remarcându-se cu statistici de 6.1 puncte, 4.8 recuperări, 0.5 pase decisive și 8.5 la eficiență.

Totodată, Santa a fost selecționat la All Star Game-ul de la Oradea, acolo unde a decis să participe inclusiv la concursul de slam-dunk.

Szabolcs a împlinit pe 11 mai vârsta de 29 de ani. 

*Foto - csenergia.ro

5 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Interesant
    Ai pe Lazar, un pivot roman decent si experimentat. Ai pe Lucian Tibarna si pe Florin Ilicov 2 pivoti romani de 21 de ani si aduci " o eterna speranta ". Pai esential era sa te asiguri de un pivot strain de valoare. Sa-i prelungesti contractul lui Barro sau sa gasesti unul mai valoros... Aducem o speranta de 29 de ani cu aparitii sporadice si cu antrenament la lustruit banca... Foarte tare...

    cu 7 ani în urmă (14.06.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Poate se retrage Jakab si de aia a fost adus sa nu ramana scaunul gol:))). Sa fim seriosi, asta nu e baschetbalist, in afara de nationalitate....

      cu 7 ani în urmă (14.06.2016)
    Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Jakab
    Sincer, am uitat de asta. BC Mures s-a asigurat deja la poz. 5 pt sezonul viitor:))

    cu 7 ani în urmă (14.06.2016) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Santa
    Un baiat civilizat dar absolut paralel cu acest sport.Bataia de joc vine de la manageri,caci asa se numeste sa dai 5k/luna unor astfel de practicanti de baschet...

    cu 7 ani în urmă (18.06.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @un moldovean, free62,
    Mai sa fie dar ce muriti voi de grija noastra :) Pana una alta tigrii au jucat 3 finale in ultimii 4 ani asa ca nu va mai bateti capul ca stie conducerea BC Mures ce trebuie sa faca.

    cu 7 ani în urmă (03.07.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!