Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Seals, double-double și cel mai eficient jucător al meciului Craiovs vs Mureș

Adrian Micinic

Adrian Micinic
06.10.2013

LeVar Seals a fost cel mai eficient jucător al partidei pe care SCM U Craiova a câștigat-o în fața lui BC Mureș, în prima etapă din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2013/14. Rezultatul final a fost de 81-68.

În 38 minute de joc, Seals a avut 5/7 la aruncările de două puncte, 3/7 la trei puncte și 2/3 la linia de pedeapsă pentru un total de 21 puncte. El a adăugat 10 recuperări, 4 pase decisive, un capac și o intercepție cu patru posesii pierdute pentru un coeficient de 26 la eficiență.

Astfel, Seals realizează primul său double-double în noua ediție de campionat.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Seals
    Dincolo de indici,marele castig din partea lui LeVar a fost ca in momentele confuze si-a asumat responsabilitati si rol de lider.Vorba unui confrate de p-aici,a inceput sa fie ca vinul...

    cu 10 ani în urmă (06.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!