Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sean Barnette s-a transferat la CSM-U Oradea

Paul Olar

Paul Olar
25.06.2015

CSM-U Oradea a pus mâna pe unul dintre cei mai importanți oameni ai echipei U-Banca Transilvania din sezonul precedent. Este vorba de Sean Barnette, cel care a semnat un contract cu formația bihoreană. Informația a fost anunțată oficial prin intermediul site-ului csmoradea.ro.

Originar din Rock Hill, Barnette măsoară 1.95 m și activează pe postul de extremă. El este născut pe 25 iunie 1986 și a absolvit colegiul Wingate. Ulterior, americanul a făcut pasul spre baschetul profesionist, evoluând la grupări precum Lille (Franța), Geneva Lions (Elveția), respectiv Rilski Sportist (Bulgaria).

Referitor la stagiunea anterioară, trebuie precizat faptul că Sean a bifat 21 de prezențe, cu medii de 16.2 puncte, 6.6 recuperări și 2.4 pase decisive, în 28:51 minute petrecute pe parchet. Sean a fost liderul echipei clujene la eficiență, minute de joc, recuperări (inclusiv ofensive) sau capace.

Barnette reprezintă, așadar, al doilea sportiv ce pleacă de pe malul Someșului și ajunge sub comanda lui Cristian Achim. Primul a fost Andrei Mandache.

*Foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

13 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe baloo :

    U
    No asta nu-i bine pt. noi ! De Hargrove stie cineva ceva ? Oricum ma bucur ca o sa-l mai vedem pe Sean , este un profesionist .

    cu 8 ani în urmă (25.06.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      UBT
      Nu-i bine deloc, trebuia sa ramana in echipamentul nostru..... Am fost sigur ca ramane!

      cu 8 ani în urmă (25.06.2015)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    Welcome Sean
    Salutare... pe mine ma suprinde acest transfer desi nu pot sa ma hotarasc daca in mod pozitiv sau negativ. Daca ne uitam la cifre Sean este clar un jucator de double digits, un 3 clasic. Daca ma uit la regretul prietenilor din Cluj observ ca a fost foarte apreciat la UBT. Sper sa fie un jucator util pentru CSM. Bun venit si mult succes.

    cu 8 ani în urmă (25.06.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    ar fi prea multi pe pozitia 3 ;)
    Dar intre Barnette si Dykes pe cine ati alege? :) Daca vine Kindall la U-BT era concurenta prea mare pe pozitia asta, ce ziceti? Imi pare rau pentru Sean, dar, sincer, dintre cei doi inclin spre Dykes. Ca tot se zice ca negocierile sunt pe final si urmeaza sa se semneze contractul.

    cu 8 ani în urmă (25.06.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      UBT
      Daca ar fi sa alegem atunci evident ca ii de preferat Dykes! Dar oare chiar revine? Sper sa ai dreptate cu negocierile!

      cu 8 ani în urmă (25.06.2015)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Din partea mea niciun bai nu ii. Nu e un marcator de exceptie si la U ar cam fi nevoie, are o multe caderi de forma, plus ca dupa 2 sezoane tot incerc sa imi aduc aminte un meci mare facut de el...dintre alea decisive, nu ca o dat un capac la x meci din retur cu Steaua.

    cu 8 ani în urmă (25.06.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      UBT
      Mai degraba a fost aparator si recuperator decat marcator de exceptie! Cat despre meciuri mari..... daca stau si ma gandesc cam asa este!

      cu 8 ani în urmă (25.06.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    Oradea
    Ma asteptam la mult mai mult din partea oradenilor in materie de achizitii de jucatori straini.

    cu 8 ani în urmă (25.06.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    oradea
    Noi nu ne putem compara la bugete cu Clujul, Muresul, Steaua sau Energia. Daca Oradea il lua pe Dykes atunci restul echipei era de la tineret pt ca salariul lui e aproape tot bugetul lotului nostru.
    Pe de alta parte achizitiile la jucatori straini doar au inceput; sigur ca negocieri poarta fiecare echipa dar pana acum s-au transferat putini straini (Clujul - 4; Muresul - 1; Steaua - 2; Oradea - 2; Dinamo - 2 si cam atat).
    Eu am incredere in Sere si Achim.

    cu 8 ani în urmă (25.06.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Ar fi foarte gresit sa spuneti ca ii un transfer prost, oricum ai privi este un jucator peste media campionatului!

      cu 8 ani în urmă (25.06.2015)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    ma bucur
    Ai dreptate FREE62 mie unul nu mi-a placut SEAN BARNETTE cel putin nu mi s-a parut ca poate ceva mai mult in cele doua sezoane cat a jucat si ma bucur ca a ramas DARIUS, sper doar sa-l joace nu ca si sezonul trecut. si sa fie o veste minunata cu DYKES cel putin cei care ma cunosc stiu ca sunt unul din cei mai mari adepti al juocului pe care il practica DYKES dar sper sa fie pus in evidenta pe atatc nu doar pe aparare si sa finalizeze cum stie el mai bine ca si in anul cand a castigat titlul

    cu 8 ani în urmă (25.06.2015) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    interesant...
    Oare ce spun Subotic si Markovic. Oricum este important un echilibru in echipa. Prea multi sarbi dauneaza performantei

    cu 8 ani în urmă (25.06.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Oradea
    Dacă l-am luat pe Barnette înseamnă ca Subotic a plecat. Pe Dillon nu cred ca ne mai permitem sa-l ținem. Sa vedem dacă Markovic și Hatten continua la noi. Oricum avem nevoie de un 4 puternic.

    cu 8 ani în urmă (27.06.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!