Stiri

Sean Denison: „Am găsit o picătură de inspirație suplimentară față de turci”

Valentin Todea

Valentin Todea
01.11.2018

Formația bihoreană a câștigat duelul de pe teren propriu cu Sakarya din grupele FIBA Europe Cup, scor 86-84, după un coș marcat de Richard pe final. La conferință de presă ce a urmat acestui meci, jucătorul Oradiei, Sean Denison, a vorbit despre intensitatea partidei, fiind citat de csmoradea.ro:

“A fost un meci foarte dificil, decis chiar la final. Putea să se termine oricum, dar sunt fericit că am câștigat, mai ales având în vedere criza de rezultate pe care o parcurge echipa noastră.

Am avut câțiva jucători care în acest meci au făcut pasul în față, și-au asumat responsabilitatea și au contribuit consistent. A fost un meci foarte solicitant din punct de vedere fizic, pe care cred că l-am câștigat datorită faptului că am deschis jocul mai bine și am menținut un nivel de joc foarte bun până la final.

Desigur, Sakarya dispune de niște jucători foarte buni și este dificil să menții un avantaj consistent. Ei au avut o reacție în repriza secundă, dar în cele din urmă am găsit o picătură de inspirație suplimentară față de turci și mă bucur că am triumfat. Vreau să felicit pe Sakarya pentru că nu a renunțat și a luptat până la final.”

Jucătorul canadian și-a oferit opinia legată de evoluția lui Richard din întâlnirea cu formația turcă:

„Mă bucur pentru Kris Richard pentru felul în care a jucat tot meciul și pentru că a completat o prestație foarte bună cu coșul victoriei. Sunt fericit pentru el, deoarece este un jucător foarte bun, dar și pentru noi, deoarece aveam mare nevoie de un astfel de rezultat.

Aș mai spune că majoritatea dintre noi, jucătorii de baschet, am ales această meserie pentru că acest sport îți oferă astfel de episoade. Este un sentiment extraordinar să fii parte dintr-un astfel de spectacol.”

Despre starea lui de sănătate și revenirea pe teren, Denison a precizat:

“Mă simt bine. Pot să spun că împreună cu staff-ul tehnic și cel medical, am decis să o luăm încet, să nu forțăm și să intru în momentul în care sunt recuperat 100%. Am lucrat foarte mult cu preparatorul fizic (Marius Marinău) și cred că mi-a fost de mare folos. Un alt aspect important este că mi-am găsit locul în echipă și mă simt bine alături de acești băieți. Este adevărat, cu majoritatea dintre ei am jucat în sezonul trecut, astfel încât nu a fost dificil să mă readaptez la jocul cu echipa.”

*Foto: Roby Boros/CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!