Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Season high pentru veteranul Bogdan Popescu, la revenirea pe malul Cibinului

Ana-Maria Tutunaru, Eduard Popa

Ana-Maria Tutunaru, Eduard Popa
09.12.2017

bogdan popescu csu sibiu

BC CSU Sibiu s-a impus pe teren propriu contra celor de la SCM U Craiova, scor 108-90.

Sibienii au început partida cu dreptul și au terminat primul sfert cu un avantaj de 11 puncte, însă a două pătrime a fost câștigată de olteni, aceștia reușind să mai reducă din deficit. La intrarea la vestiare tabela arăta scorul de 54-46. Elevii lui Dan Fleșeriu au ieșit motivați de la cabine și, deși oltenii au reușit să treacă la conducere printr-un coș marcat de Samuels, s-au luptat și au revenit în meci. În ultimul sfert gazdele au avut un run de 10-0, iar la fluierul final diferența era de 18 puncte în favoarea celor de la CSU Sibiu.

A fost un meci special pentru Bogdan Popescu, care s-a aflat la prima partidă în Sala Transilvania după întoarcerea în tricoul Sibiului. Fanii sibieni l-au omagiat pe Popescu cu o coregrafie impresionantă, iar el le-a răspuns cu cel mai bun meci din acest sezon. În meciul contra SCM U Craiova, Popescu a avut în 31 de minute petrecute pe teren, 20 de puncte și 6 recuperări, pentru un indice al eficienței de +21. A reușit 6/9 din acțiune și 8/9 la aruncările libere.

Popescu a jucat în primele patru etape ale campionatului în echipamentul celor de la Timba Timișoara. Până la plecarea de la echipa bănățenilor, veteranul adunase o medie de 9,5 puncte, 4,3 recuperări, 1,5 pase decisive și 2,5 mingi pierdute.

În afara de Bogdan Popescu, alți cinci jucători au înscris cel puțin 10 puncte.

Astfel, Monyea Pratt a marcat 23 de pct, cu 9 recuperări și 6 pase decisive și +31 la eficiență, în timp ce Tyler Laser a marcat 20 de puncte, cu 4 recuperări și 4 pase decisive, cu +21 la eficiență. Mirel Dragoste a reușit cea mai bună performanță a carierei, cu 15 pct, cu 3/5 de la 2 puncte și 3/3 de la 3 puncte. Marcel Davis a egalat cea mai bună prestație de la întoarcerea la Sibiu, cu 15 pct, 4 recuperări și 3 pase decisive, în timp ce Lawrence Kinnard a marcat 13 pct.

După victoria în fața Craiovei, Sibiul ajunge la 5 meciuri câștigate și 3 înfrângeri. Etapa viitoare, CSU Sibiu va întâlni pe teren propriu BC Mureș.

*foto: csusibiu.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu BONO :

    Respect!
    Bravo, Bogdane! Respect maxim!!!

    cu 6 ani în urmă (13.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!