Stiri Cupa României Feminin

Sepsi SIC se luptă cu Tymes Timișoara pentru un loc în Final Four-ul Cupei României

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.11.2014

Cupa României

Sferturi de finală - Tur / Retur

Sâmbătă, 29 noiembrie - Ora 18:00

Duminică, 30 noiembrie - Ora 18:00

Sala „Kati Szabo” Sfântu Gheorghe

  Fișa meciului tur / Fișa meciului retur  

Formațiile Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și BCM Tymes Timișoara se vor întâlni în acest weekend în cadrul unei duble manșe care va conta pentru sferturile Cupei României. Cele două cluburi au ajuns la înțelegerea ca ambele meciuri să se dispute pe terenul celor de la Sepsi SIC. Mai exact, disputa tur se va juca sâmbătă, iar returul duminică, de fiecare dată începând cu ora 18:00. 

Covăsnencele pornesc clar din postura de favorite, iar mai mult ca sigur acestea vor fi cele care își vor adjudeca biletele pentru „careul de ași” din cupă. Pe lângă faptul că vor juca ambele meciuri pe teren propriu, echipa din Sfântu Gheorghe dispune de un lot net superior față de Timișoara, iar de asemenea, elevele lui Zoran Mikes au un parcurs excelent în actuala stagiune. 

Turul de campionat s-a terminat de curând, iar după cele 13 partide jucate, Sepsi este pe primul loc în LNBF cu 11 victorii și 2 înfrângeri. De cealaltă parte, bănățencele au la activ 7 meciuri câștigate, respectiv 6 pierdute, fiind pe locul 7. În altă ordine de idei, în optimile de finală ale Cupei României, Sepsi SIC a eliminat campioana CSM Târgoviște, după ce a pierdut prima manșă de la Târgoviște cu 60-73, însă a întors rezultatul în retur, impunându-se în propriul fief cu 86-60. De cealaltă parte, Tymes Timișoara a învins la Galați pe Phoenix cu 67-55, iar în Banat a pierdut cu 58-66, reușind totuși calificarea în sferturi. 

Confruntările de sâmbătă și duminică vor fi întâlnirile directe cu numărul 8 și 9 dintre Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și BCM Tymes Timișoara. Până în prezent, trupa alb-verde și-a adjudecat 6 confruntări, în timp ce Timișoara s-a impus o singură dată în 13 octombrie 2012. Cele două combatante s-au întâlnit deja în sezonul competițional 2014-2015, mai exact în prima etapă din LNBF, atunci când la Sfântu Gheorghe, Sepsi a câștigat categoric cu 65-35. 

Manșa tur va fi arbitrată de Bedif Sefer și Dragoș Alin, iar comisar din partea FRB va fi Marius Vlaicu, în timp ce în retur un duo format din Alexandru Ivan și Andrei Răileanu vor oficia meciul, comisar fiind Gheorghiță Mădirjac. 

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!