Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi Sfântu Gheorghe caută cea de-a 10-a victorie stagională într-un duel cu Alexandria

Radu Bărăian

Radu Bărăian
29.11.2015

Cea mai în formă echipă din campionatul național feminin, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, va primi în runda cu numărul 11 vizita formației CST BC Alexandria. Duelul dintre cele două formații este programat azi, 29 noiembrie, începând cu ora 18:00. 

Gruparea pregătită de Zoran Mikes este singura echipă din LNBF care până în prezent nu a cunoscut gustul înfrângerii în acest sezon competițional, având maximum de puncte, 18, cu 9 victorii din tot atâtea meciuri disputate. De cealaltă parte, trupa lui Mădălin Piperea se află în cea de-a doua jumătate a clasamentului cu 13 puncte acumulate și un bilanț de 4 victorii și 5 înfrângeri.

Cele două echipe s-au întâlnit până în prezent de 9 ori, timp în care covăsnencele s-au impus de 8 ori, în timp ce formației din județul Teleorman i-a revenit o singură victorie, izbutită în urmă cu doi ani. În ediția precedentă de campionat, Sepsi și-a adjudecat ambele confruntări, 83-53 la Sfântu Gheorghe, respectiv 72-57 la Alexandria. 

Astfel, Sepsi și Alexandria revin din nou pe parchet după pauza cauzată de preliminariile EuroBasket 2017, acolo unde România a obținut 2 victorii importante. Cu siguranța echipa gazdă pornește cu prima șansă în disputa de azi, singura necunoscută fiind diferența de scor de la finalul întâlnirii. 

Confruntarea dintre Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CST BC Alexandria va fi condusă de o brigadă formată din Andrei Bădilă și Alexandru Stamate, în timp ce comisar din partea Federației Române de Baschet va fi Svetlana Drăgușin, 

*Foto: Szigyártó Szabolcs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!