Stiri

Shane Larkin va continua din sezonul viitor la Anadolu Efes

Eduard Popa

Eduard Popa
25.05.2019

shane larkin anadolu efes

Shane Larkin a luat cu „asalt” Euroliga în sezonul precedent. Conducătorul de joc american a reușit să conducă Anadolu Efes către ultimul act al competiției, acolo unde a avut un Final Four excelent. Acum, Larkin și-a prelungit înțelegerea cu echipa turcă, unde va câștiga unul dintre cele mai mari salarii din istoria competiției.

Cu toate acestea, potrivit eurohoops.net, Larkin are o clauză de opt-out, în cazul în care va veni o ofertă din partea vreunei echipe din NBA.

Larkin a avut un Final Four senzațional. El a înscris 30 de puncte cu 7 recuperări și 7 pase decisive în semifinale, contra lui Fenerbahce și 29 de puncte contra lui CSKA Moscova. A fost al doilea sezon pentru Larkin în Euroligă, după ce în 2016/2017 a jucat la Baskonia. El a mai evoluat de-a lungul carierei doar în NBA, la Dallas Mavericks, New York Knicks, Brooklyn Nets și Boston Celtics.

Se pare că cei de la Anadolu Efes doresc să țină întreagă echipa cu care au ajuns până în ultimul act al Euroligii. În afară de Larkin, turcii le-au prelungit înțelegerile și internaționalului croat Krunoslav Simon, sârbului Vasilije Micic și pivotului american Bryant Dunston. Cei trei au semnat însă înțelegeri pe o perioadă de două sezoane.

*foto: hepta.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!