Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Shanita Arnold despre meciul cu Sfântu Gheorghe: "Suntem pregătite"

Paul Olar

Paul Olar
02.04.2014

Înfrânte în ambele dispute din Final Four-ul Cupei României, baschetbalistele de la CST BC Alexandria încep astăzi o nouă aventură. Misiunea nu va fi una ușoară, din moment ce fetele lui Mădălin Piperea dau piept cu Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, însă teleormănencele rămân optimiste.

Într-o declarație acordată site-ului Total Baschet, Shanita Arnold promite fanilor că Alexandria este gata de luptă, lăudând unitatea grupului din care face parte.

"Luând în considerare cele întâmplate în acest sezon, cred că ne-am grupat ca o echipă adevărată și astfel am reușit să terminăm pe locul cinci, în ciuda bilanțului. Cred că suntem pregătite de meciul de miercuri, vom intra motivate și hotărâte să ne facem treaba."

Referitor la duelul cu Samantha Prahalis, Shanita a declarat:

"După părerea mea, fiecare fundaș din campionatul României este valoros, indiferent de echipă. Așa că nu contează o confruntare împotriva ei în mod deosebit. Fiecare meci trebuie luat în serios."

*Foto: Răzvan Păsărică/rpressport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!