Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sinadinovic şi Barro vorbesc despre duelul cu BC Mureş

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
03.02.2014

Baschetbaliştii piteşteni vor să mai facă încă un pas important, în vederea accederii în play-off-ul Ligii Naţionale de Baschet masculin. După victoria împotriva campioanei CSU Asesoft Ploieşti, elevii lui Hristu Şapera vor să dea lovitura şi în duelul de la Târgu-Mureş. 

Edi Sinadinovic şi Ousmane Barro au prefaţat acest duel în exclusivitate pentru Total Baschet.

Sinadinovic: "După un meci greu, vine altul. Am învins campioana, aşa că ne putem lupta cu orice adversar. Trebuie să dăm totul, pentru că de noi depinde. Avem moralul peste cel al mureşenilor şi vrem să profităm de asta. Mergem acolo să câştigăm."

Barro: "Va fi un meci greu şi unul special pentru mine cu cei de la BC Mureş. Am jucat acolo şi cunosc forţa echipei. Noi venim după un meci bun, avem moralul ridicat şi asta e bine. Sper şi cred că putem câştiga."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!