Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sinadinovic şi Barro vorbesc despre victoria cu Energia Rovinari

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
27.02.2014

BCM U Piteşti a obţinut o nouă victorie pe teren propriu. De această data. echipa înfrântă a fost Energia Rovinari. La capătul unui joc terminat cu o repriză de prelungiri, formaţia lui Hristu Şapera s-a impus cu scorul de 87-84.

Edi Sinadinovic şi Ousmane Barro au vorbit pentru Total Baschet despe acest succes.

Sinadinovic: "A fost un meci foarte greu, cu multe schimbări de scor. În finalul jocului am demonstrat că există o chimie între noi şi că suntem o echipă bună. Sunt foarte fericit că noi suntem câştigători după acest meci. Trebuie să continuăm seria bună de rezultate. Fanii au fost minunaţi. Ei sunt marele nostru sprijin."

Barro: "Cei de la Energia au o echipă foarte bună, luptă pentru play-off, exact ca şi noi, şi de aceea a fost un meci greu. Diferenţa cred eu că a făcut-o recuperările ofensive din prelungiri. Ca şi la precedentele meciuri, fanii au fost grozavi, ne-au dat energia în plus de care aveam nevoie. Le mulţumim."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!