Stiri

Situația în grupa lui U-BT Cluj după primele două etape jucate

Radu Bărăian

Radu Bărăian
11.01.2018

Faza secundă din Grupa L a FIBA Europe Cup a continuat marți și miercuri cu partidele din etapa a 2-a, jocuri în urma cărora învingătoare au ieșit U-Banca Transilvania și Donar Groningen. Pe de o parte, U-BT a trecut în deplasare de Belfius Mons-Hainaut cu 85-81, în timp ce Donar Groningen a făcut instrucție în propriul fief cu Keravnos, 109-69. 

În urma acestor două rezultate, dar și după cele din runda inaugurală, clasamentul Grupei L din FIBA Europe Cup se prezintă astfel:

  Echipă    Meciuri jucate       Victorii       Înfrângeri       Puncte       Coșaveraj   
1 Donar Groningen 2 2 0 4 186-142
2 U-Banca Transilvania 2 1 1 3 158-158
3 Keravnos 2 1 1 3 158-181
4 Belfius Mons-Hainaut 2 0 2 2 153-174

Următoarea etapă din această grupă a FIBA Europe Cup este programată miercuri, 17 ianuarie, cu două meciuri extrem de importante în privința clasamentului final. Pe de o parte, U-BT joacă în Cipru cu Keravnos în derby-ul pentru locul 2, câștigătoarea luând o opțiune serioasă în privința calificării mai departe. De cealaltă parte, Donar Groningen va juca în fieful celor de la Belfius Mons-Hainaut. O victorie a olandezilor în Belgia le-ar asigura acestora în proporții destul de mari calificarea mai departe în optimi, în timp ce Belfius Mons-Hainaut s-ar scufunda de tot pe ultimul loc în grupă. 

Jocul dintre Keravnos și U-BT Cluj va debuta la ora 19:00 în data de 17 ianuarie. 

*Foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!