Stiri

Skylar Spencer: „Am câștigat partida cu jocul defensiv”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.11.2018

CSA Steaua București a reușit să câștige partida din FIBA Europe Cup cu Cherkaski Mavpy din FIBA Europe Cup. Militarii s-au impus cu scorul de 87-70 în partida în care Skylar Spencer a făcut spectacol sub ambele panouri. La final de meci, pivotul american a vorbit despre singura victorie a echipei sale din actualul sezon european:

„Am intrat montați, am fost concentrați. Am câștigat partida cu jocul defensiv. Cred că am jucat bine. Mi-am dorit să fiu agresiv. Tot timpul sunt agresiv, să-mi ajut echipa și să creez oportunități pentru toată lumea.”

Skylar Spencer și-a descris modul preferat de a evolua pentru echipa sa:


„Îmi place să dictez ritmul pentru echipa mea, să finalizez agresiv, să blochez aruncări, să conduc totul în atac și în apărare.”

La final, Spencer a vorbit despre startul de sezon avut de CSA Steaua București:

„Abia ne-am cunoscut ca echipă. Toată lumea știe că am început pregătirea cam târziu. Nu am construit o chimie între noi. Această victorie a fost un mod bun de a încheia prima parte a sezonului. Trebuie să profităm de această pauză, să ne antrenăm din greu, să punem piesă lângă piesă pentru a încheia sezonul.”

CSA Steaua București a încheiat cu o victorie și 5 înfrângeri în Grupa E din FIBA Europe Cup și părăsește competiția europeană încă din faza grupelor principale.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!