Stiri

Sonia Ursu va juca finala campionatului Cehiei

Andreea Vlase

Andreea Vlase
17.04.2018

KP Brno a câștigat cu 3-1 semifinala cu Nymburk. Sonia Ursu a fost în double-double de două ori în penultimul act. Fosta Valosun a fost ultima dată între primele două în 1994.

Sonia Ursu a schimbat campionatul polonez cu cel din Cehia pentru a doua parte a sezonului. Noua sa formație, KP Brno, s-a calificat în finală pentru prima dată în acest mileniu.

Echipa înființată în 1960 a obținut biletul pentru ultimul act după ce s-a impus cu 3-1 în duelul cu Nymburk. Cele două echipe și-au împărțit victoriile în primele două partide. KP Brno s-a impus în meciul unu cu 74-66, iar Nymburk l-a câștigat pe al doilea cu 75-73. Au urmat două succese ale formației pentru care joacă Sonia Ursu, 87-84 și 73-64.

Componenta naționalei României a fost în double-double la primul și al treilea meci, cu 18 puncte și 12 recuperări, respectiv 16 puncte și 10 recuperări. 47 de puncte a înscris în total în cele patru dueluri din semifinale, fiind jucătoarea cu cele mai multe minute pentru echipa sa în primele trei meciuri. Ursu a jucat pentru Nymburk în sezonul trecut.

În această ediție a campionatului Cehiei, Sonia Ursu are medii de 12.3 puncte, 7.3 recuperări și 3.5 pase decisive în 12 partide, în 30 de minute/meci.

*foto: KP Brno facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!