Stiri

Spania, prima semifinalistă de la EuroBasket 2017

Silviu Isailă

Silviu Isailă
12.09.2017

Reprezentativa Spaniei s-a calificat în semifinalele Campionatului European de Baschet Baschet 2017, după ce a trecut în sferturi de Germania, scor 84-72.

Germania a început confruntarea din Sinan Erdem Dome foarte bine, aflându-e în avantaj după primele patru minute de joc, scor 11-2. Germanii au continuat evoluția bună, rușind să câștige primul act al confruntării cu scorul de 19-16. În sfertul secund, spaniolii au revenit, reușind să preia conducerea pe tabela de marcaj, scor 34-33, la pauza mare.

După revenirea de la cabine, Gasol&Co au reușit să se distanțeze pe tabela de marcaj, având un avantaj de 12 puncte după primele 30 de minute de joc, scor 65-53. Elevii lui Sergio Scariolo au continuat să domine jocul și în ultimul act al confruntării, impunându-se cu scorul de  

Cel mai bun jucător al meciului a fost Marc Gasol, care a reușit 28 de puncte, 10 recuperări și 4 pase decisive, pentru un indice de 37 la eficiență. Fratele acestuia, Pau Gasol a terminat partida cu 19 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive.

foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!