Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: „Mă aştept la un meci dificil”

Andrea Bereckzi

Andrea Bereckzi
22.03.2014

În legătură cu derby-ul din etapa a 24-a din Liga Naţională, tehnicianul mureşenilor declară că se aşteaptă la un meci tensionat, dificil având în vedere importanţa acestuia pentru ambele echipe:

"Mergem să jucăm împotriva unei echipe de elită, au tradiţie, e mereu foarte greu să joci la Cluj. Meciul e important pentru ambele echipe. Dacă vom câştiga acest meci vom fi sigur în primele patru echipe, iar daca nu, va trebui să aşteptăm restul rezultatelor. Mă aştept la un meci dificil, echipele sunt apropiate ca valoare şi mă aştept la un derby."

De menţionat că data meciului s-a modificat; iniţial fiind programat pentru data de 23 martie, partida va avea loc în cele din urmă pe data de 22 martie de la ora 19:00.

*Foto: Cristi Cosma

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!