Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: "Nu văd de ce nu am putea să jucăm din nou finala"

Claudia Trușcă, Paul Olar

Claudia Trușcă, Paul Olar
22.03.2014

BC Mureș Târgu Mureș a triumfat sâmbătă seara la Cluj-Napoca cu scorul de 88-81. A fost o dispută strânsă, în care diferența s-a făcut în ultima parte, după cum afirmă și Srecko Sekulovic. Tehnicianul ex-iugoslav a ținut să-și laude adversarii, acesta menționând că își dorește să ajungă într-o nouă finală alături de "tigri".

"Judecând prima repriză, se părea că vom pierde meciul, însă nu a fost așa. Vreau să felicit echipa Clujului pentru că în prima repriza au jucat foarte bine, au controlat jocul, ne-au distrus la recuperări. Au fost 22 de recuperări în prima repriza dacă îmi amintesc bine, 11 ofensive, ceea ce le-a oferit încredere să joace. Dar am vorbit la pauza mare și am decis să avem o apărare mai puternică, să controlăm recuperările. În repriza a doua totul a fost sub controlul nostru și sunt foarte mulțumit pentru că e greu să câștigi în Cluj și pentru că este adversarul nostru direct pentru poziția 4 sau poate chiar 3. În primul rând, luptăm pentru pozițiile 1-4 și să fim într-o poziție cât mai bună pentru play-off. După, play-off-ul este o altă competiție foarte grea. În acest sezon toate echipele sunt bune, cam 10-11 echipe, dar astăzi am făcut un mare pas către locurile 1-4. Nu văd de ce nu am putea să jucăm din nou finala. Cu toții ne dorim asta."

*Foto: Răzvan Păsărică/rpressport.ro

17 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Bc Mures
    Mult succes!!!

    cu 10 ani în urmă (22.03.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    pentru ca ...
    Veti intalni Asesoft in semifinale!

    cu 10 ani în urmă (22.03.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe csaby15:

      vom vedea......
      Nu fi sigur, mult mai probabil este un meci cu echipa voasta(csm oradea), cu conditia sa batem etapa viitoare pe Sibiu, si bineanteles sa califice ambele echipe in semifinale

      cu 10 ani în urmă (22.03.2014)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      Mures
      Muresul va termina pe 3 , cu siguranta, deci nu va avea cum sa intalneasca Ploiestiul in semifinale. Conform rezultatelor de azi sunt mari sanse in playoff de o confruntare Mures-BCM U Pitesti. As prefera sa jucam cu oradea sau cu Sibiul. Chiar daca anul acesta am batut Muresul si acasa si in deplasare, prefer sa nu intalnim cu ei. Sunt intr-o forma foarte buna si va fi foarte greu. Dar nu se stie niciodata !

      cu 10 ani în urmă (22.03.2014)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Mures
      Esti asa sigur ca bate Muresul pe Sibiu? Daca bate Sibiul atunci Muresul termina pe 4 si in functie de ce va face Oradea la Energia se stabileste ordinea pt locurile 2-3.
      Oricum ma bucur ca am scapat de Ploiesti in semifinale desi nu o sa fie meciuri usoare nici in sferturi pt ca Pitestiul si Craiova au echipe foarte bune.

      cu 10 ani în urmă (24.03.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    tur
    Cat a fost in tur intre mures si sibiu? Oradea term7na pe doi si prefer craiova in primul tur (nu pitestiul) si sibiul in semifinale (nu muresul).
    Daca in primul caz consider pitestiul mai valoros ca si craiova in cazul mures/sibiu ma gandesc deja cu ce grozavenii mai vine pacaliciul lungu.

    cu 10 ani în urmă (22.03.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    2 puncte
    In tur au fost 2 puncte pentru Sibiu,...de Srecko trebuie sa va temeti, nu de Lungu...

    cu 10 ani în urmă (22.03.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @ts_cata
    Stii ceva coco: pacalici esti tu si ofiterul vostru de presa.Tu Pacala si el Tandala ca faceti o pereche buna impreuna tinand cont ca amandoi muriti de grija noastra.
    Ce problema ai tu cu Lungu? Ca l-a bestelit pe ofiterul vostru de presa care se credea mare expert in baschet si s-a apucat sa spuna povesti cu pesti? Discutam de baschet sau ce? Si poate reusesti sa folosesti un limbaj civilizat indiferent despre ce subiect vorbesti daca te pretinzi fan adevarat.

    cu 10 ani în urmă (23.03.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Daca nu insulti gratuit nu esti tu! Lungu este un personaj obscur si cam de doi lei, un pacalici agitator in toata puterea cuvantului! In rest voi sa fiti sanatosi ca aveti echipa frumoasa, vorba aia, numai de bine ca de rau ni plin sacul!

      cu 10 ani în urmă (24.03.2014)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      @oldboy
      Daca ii luai partea lui Sekulovic intelegeam pe deplin, dar sa-i "ridici statuie" lui Lungu!!!
      Chiar suporterii Muresului au declarat in repetate randuri ca nu-l agreeaza pe Lungu, asa ca nu te inteleg... Cu exceptia lui Iacobescu (care nu are si nu va avea rival) Lungu e singurul conducator de club caruia ii place sa se bage in seama. Parerea mea e ca de multe ori ar trebui sa se abtina pt ca ii place sa agite spiritele si irita multa lume.
      In rest, sa asteptam playoff-ul si sa speram ca vom avea meciuri spectaculoase.

      cu 10 ani în urmă (24.03.2014)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @arm @soso
    ARM cred ca ai o problema de perceptie asa ca am sa iti detaliez: nu am insultat pe nimeni gratuit deoarece nu eu am fost primul care am facut pacalici pe cineva ci ts_cata asa ca reformuleaza.....ca sa nu ma apuc sa il disec pe dom ' presedinte Cristescu care a avut si are si el "derapaje verbale" de mai mare dragul sau ca sa fie si mai adaptat la personaj: CRISTESCU este un PACALICI VESTIT spre deosebire de Lungu:)
    soso69: In primul rand nu am avut treaba cu tine dar probabil ca acum faci pe avocatul din oficiu pentru ts_cata(stiind ca el a inceput probabil ca a lasat-o moarta si il respect pentru asta)ar fi mai bine sa iti vezi de ograda proprie care este populata din plin cu specimene "de doi bani doi lei" in loc sa bati campii cu vaca la pascut. Frustarea de la batuta aplicata CSM-ului se pare ca lasa urme adanci in sufletele unora mai meschini de felul lor. In ceea ce privesc generalizarile de genul "suporterii Muresului au declarat in repetate randuri" ma fac sa rad la cat de puerile sunt sau vrei sa iti adun declaratiile oradenilor in care NU isi lauda STAFF-ul echipei ci dimpotriva? Ai fi uimit sa vezi cate s-au adunat dar asta nu are cum sa ma faca sa declar ca staff-ul CSM-ului este asa si pe dincolo.Daca cativa au declarat ceva atunci toti ceilalti sun de acord asa in bloc. Un presedinte de club nu are in job description ca trebuie sa fie iubit de toti cei din jur ci TREBUIE SA ISi FACA TREABA! Acum ceva timp Sreko mentoina intr-un interviu cat de bucuros este ca totul este OK si ca are conditii de lucru corespunzatoare. Nu sustin ca Lungu este neprihanit ca are si el iesirile lui dar asta nu insemna ca trebuie pus la zid. In ultimul timp unii din fanii oradeni si clujeni isi fac probleme pentru BC MURES si mor de grifa noastra in loc sa moara de grija lor.

    cu 10 ani în urmă (24.03.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      ok, totul devine pe zi ce trece tot mai clar! Nu prea inteleg ce treaba are Cristescu cu declaratiile lui lungu dar, o fi o logica si in asta! Nu, nu am nici o problema cu perceptia, cunosc binisor limba romana si nuantele ei incat sa pot spune ca am inteless foarte bine ce a declarat asta!

      P.S. Ca totai aduc aminte de Cristescu, nu imi aduc aminte ca el sa fi numit pe cineva negricios si nici huligan!

      cu 10 ani în urmă (24.03.2014)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      @oldboy
      http://www.totalbaschet.ro/articol/Cornel-Lungu-Un-meci-de-baschet-se-termin%C4%83-c%C3%A2nd-toat%C4%83-lumea-e-plecat%C4%83-din-sal%C4%83-~30328

      Uite aici dovada de bun simt de la prietenul tau.

      Nu sunt avocatul nimanui si nici nu am sustinut ca la noi conducerea e cea mai buna. Referitor la frustrare, imi cer scuze dar dupa dubla cu Mures eu sunt foarte multumit. Avem mari sanse sa terminam in fata si asta e important.
      Dupa tonul tau si avalansa de "epitete" cred ca tu esti cel frustrat (probabil nu e de vina doar baschetul pt asta).
      S-auzim de bine.

      cu 10 ani în urmă (25.03.2014)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    erata
    ....grija noastra.... :)

    cu 10 ani în urmă (24.03.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    asehotzi 2
    mures e in devenire... cu alde lungul nasului si suporteri gen oldbou nu sunt departe de asehotzi!

    cu 10 ani în urmă (25.03.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    erata
    cred ca e y nu u...

    cu 10 ani în urmă (25.03.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    time for fair play
    Salutare... nu imi vine sa cred ca am inceput sa ne dusmanim, noi suporterii, din cauza unor declaratii. Pana la urma suntem aici, pe acest site, in sali, in deplasari etc. pentru ca ne leaga dragostea fata de acest sport numit baschet. Sigur, fiecare dintre noi este suporterul unei echipe si este normal sa ne dorim ca echipa noastra sa castige meciuri de baschet. Insa de aici si pana a incepe sa ne certam pe cine ce declara cred ca e un salt cam mare intr-o directie gresita. Pararea lui Lungu este parerea lui Lungu, la fel cum parerea lui Sere este a lui si doar a lui si tot asa toti oficialii tuturor echipelor. Unii sunt mai simpatici, altii nu, dar asta nu inseamna ca ei reprezinta pararea tuturor suporterilor echipei, sau chiar a staff-ului, jucatorilor etc. Cred cu tarie ca este momentul sa trecem peste asemenea momente fara valoare adaugata pentru baschet si sa ne bucuram de meciurile frumoase care au fost si care urmeaza. Oficialli vin si pleaca, antrenorii vin si pleaca, jucatorii la fel... baschetul ramane, pentru ca este pentru suporteri. Eu personal am tot respectul pentru BC Mures, imi place sa vin la voi in jungla pentru atmosfera si pentru baschetul practicat de echipa, la fel cum imi place la Cluj, Timisoara, Sibiu sau Medias. Lungu nu este BC Mures, la fel cum Sere nu este CSM Oradea, Cristescu nu e U Cluj Napoca s.a.m.d. Va propun sa lasam atitudinea beligeranta la o parte si sa dezbatem baschet. Daca ei nu pot da un exemplu de fair play, inseamna oare ca nici noi nu putem? :(

    cu 10 ani în urmă (25.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!