Stiri Cupa României Masculin

Srecko Sekulovic:„Va fi foarte greu în retur”

Noémi Csiki

Noémi Csiki
27.09.2014

În cadrul conferinței de presă de după meciul din cupă împotriva Stelei, antrenorul BC Mureș, Srecko Sekulovic s-a arătat nemulțumit de jocul reușit de echipa sa.

Nu am reușit să ne facem jocul,  au fost foarte multe decizii greșite. Când trebuia să aruncăm atunci am pasat și invers. În plus 15 mingi pierdute sunt foarte multe împotriva unei echipe puternice ca Steaua.  În schimb sunt satisfăcut de apărare.  Am primit doar 64 de puncte. Sunt mulțumit de tinerii jucători români,  dar aștept mult mai mult de la străini. Câteodată am jucat ca o echipă de juniori.  Trebuie să schimbăm foarte multe. Sunt nemulțumit, fiindcă nu acesta este stilul meu. Va fi foarte greu în retur. , a declarat antrenorul sârb.

BC Mureș a câștigat în fața celor de la Steaua CSM Eximbank, dar la o diferență mică (68-64). Meciul retur se va juca marți, 30 septembrie, la București.

Sursa: bcmures.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!