Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: ,,Vrem să câștigăm aceste partide și să ducem seria în meciul decisiv”

Andrea Bereczki

Andrea Bereczki
19.05.2014

Aflându-se conduși cu 2-0 în fața celor de la CSM Oradea, BC Mureș nu are decât opțiunea victoriei. La fel a specificat și Srecko Sekulovic, acesta sperând că finalista să se decidă în meciul 5.

,,Trebuie să avem din nou încredere în noi, la Oradea am făcut prea multe greșeli, greșeli care au fost înlăturate pentru următorul meci. Acum jucăm acasă, vrem să câștigăm aceste partide și să ducem seria în meciul decisiv. Suntem pregătiți și vom juca la victorie”, a declarat Srecko Sekulovic.

De asemenea, tehnicianul mureșenilor a făcut un apel către fani, creându-le să vină în număr mare la sală pentru a-și încuraja favoriții. Partida va avea loc marți, 20 mai începând cu ora 18:30.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!