Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Stanimir Marinov ar putea rata restul sezonului

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.02.2019

U BT Cluj-Napoca a jucat o partidă amicală în această seară, 19 februarie, contra americanilor de la Overseas Basketball Combine. Clujenii s-au impus clar cu scorul de 95-81 în jocul desfășurat la BT Arena.

Lasând la o parte această partidă de verificare, U BT Cluj-Napoca se confruntă la rândul ei cu probleme de lot. Stanimir Marinov ar putea rata restul sezonului din cauza unei accidentări. Mihai Silvășan a afirmat că l-ar putea pierde pe fundașul bulgar, imediat după partida de marți seara.

„Din păcate pentru noi, Marinov este cu semnul întrebării pentru tot restul sezonului. Are o hernie de disc și nu știm dacă își va reveni. Astea sunt problemele noastre, nu ne plângem.”

Stanimir Marinov a venit în vara lui 2018 la Cluj-Napoca din Bulgaria. Internaționalul bulgar a evoluat în 16 partide pentru U BT Cluj în Liga Națională de Baschet Masculin, cu medii statistice de 9.3 puncte, 4.1 recuperări și 3.3 pase decisive în 25 de minute. Marinov este al doilea jucător din rotația de bază care ar putea rata întreg sezonul, după ce Vlad Moldoveanu s-a îmbolnăvit de hepatită.

U BT Cluj-Napoca este aproape de a-și completa lotul de jucători. Antrenorul Mihai Silvășan așteapta ca echipa lui să realizeze două transferuri în perioada următoare dar nu a oferit niciun indiciu despre jucătorii care ar putea ajunge la Cluj-Napoca.

„Avem nume pe listă. Veți află la momentul potrivit. Când îi vom semna, îi vom anunța.”

foto: fiba.com

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    nasol de tot
    daca il pierdem si pe Marinov. Bine, il avem pe Dorsey care este bun, chiar mai bun poate. Dar nu il poti juca 40' de acum si pana la finalul playoff ului. Iti mai duce mingea si Rasic dar cam atat. Oare sa aduca si un 4 si un 1-2?

    cu 5 ani în urmă (19.02.2019) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Marinov
    Mare ghinion și cu el. Va fi greu în partea finala fără el și Moldoveanu. În cazul asta sigur va veni un combo guard ceva, plus omul de căciulă. Problema este ca avem 2 jucători care nu joaca dar sunt plătiți. Si sigur nu puțin. În aceste condiții nu știu ce ar putea veni...

    cu 5 ani în urmă (20.02.2019)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      Marinov
      Si daca vin altii pana se integreaza in "chimia" echipei ... Parerea mea este sa nu ne facem iluzii. Dar pentru asta putem merge la sala sa-i sustinem. Indiferent de rezultate.

      cu 5 ani în urmă (20.02.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!