Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Statistica mai și minte

Eduard Popa

Eduard Popa
12.05.2018

timisoara steaua baschet

CSM Steaua Eximbank București a învins în deplasare, scor 74-64, pe BC SCM Timișoara, în meciul 4 al seriei de playoff LNBM.

Primele două coșuri ale formației lui Toijala au fost marcate de Dragan Zekovic, numărul 27, jucător întors recent după accidentare. Din păcate pentru sârb, el a fost creditat doar cu al doilea coș.

Prima sa reușită, potrivit statisticii oficiale, a fost creditată lui Marius Runkauskas, cel care poartă numărul 22. Așadar, în realitate Dragan Zekovic a terminat partida contra Timișoarei cu 7 puncte iar Marius Runkauskas cu 14. Video mai jos cu reușita lui Zekovic, la 6:27:

De precizat că nu este prima dată când statistica dă bătăi de cap iubitorilor baschetului din România. Mai multe partide din Liga Națională de Baschet Masculin au avut întreruptă statistica pe site-ul frbaschet, iar alte meciuri, cum ar fi cel dintre U-BT Cluj și BCM U Pitești, din Top 6, nu au beneficiat deloc de statistici. Nu mai spunem despre anumite săli din LNBF unde play-by-play-ul nu a funcționat mai deloc pe tot parcursul sezonului.

Rămâne de văzut dacă după ce vor observa foaia de joc, statisticienii vor face corectarea necesară după această eroare.

Până atunci ne așteaptă meciul 5 al seriei dintre CSM Steaua și BC SCM Timișoara, în Sala Regimentului de Gardă, acolo unde statistica ne-a fost loială, dar cel care a dat bătăi de cap a fost ceasul.

*foto: captură youtube/captură frbaschet.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Dacă s-a închis jocul nu se mai poate modifica! Toate modificările se fac până când softul cere finalizarea jocului. In altă ordine, statisticianul nu prea vede jocul, se bazează pe dictarea ajutorului. Softul fibalivestats 7 cere multe click uri incât chiar nu ai timp de vizionare.

    cu 5 ani în urmă (12.05.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!