Stiri Acvile

Statuia EuroBasket 2017 va fi lansată miercuri

Paul Olar

Paul Olar
30.08.2016

EuroBasket 2017 va demara peste fix un an, iar orașele gazdă se pregătesc din plin. Mâine dimineață va fi lansată, simultan, statuia EuroBasket 2017. La Cluj-Napoca, evenimentul este programat pentru ora 11, pe Bulevardul Eroilor.

La ceremonie va participa Horia Păun, președintele Federației Române de Baschet, precum și Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca, respectiv Marcel Țenter, antrenorul echipei naționale.

În altă ordine de idei, FIBA Europe îi îndeamnă pe fani să își facă câte un selfie cu statuile, pe care să îl posteze pe instagram, cu hashtag-ul #FIBAEuroBasket2017.

Pe lângă Cluj-Napoca, EuroBasket va mai fi găzduit de Helsinki, Istanbul și Tel Aviv.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!