Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM învinge KK Priboj în prima partidă de pregătire

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.08.2015

Steaua CSM Eximbank a câștigat primul meci de pregătire din acest presezon. Formația condusă Hristu Șapera a câștigat în fața lui KK Priboj, într-un meci desfășurat la Zlatibor, locația de cantonament a steliștilor. Gruparea militară a dominat partida câștigând toate cele patru sferturi, pentru a se impune la final cu scorul de 100-65.

Pentru Steaua CSM, Titus Nicoară a adus 19 puncte, Bill Amis 14, Pankracije Barac 14, Denis Ikovlev 13, Ionuț Drăgușin 11, Chris Cooper 10, Mihai Paul 9, Adrian Roșu 4, Levente Szijarto 3 și Marko Marinovic 3 (la care a adăugat și 10 pase decisive).

Hristu Șapera a început partida cu un prim cinci format din Marko Marinovic, Pankracije Barac, Denis Ikovlev, Titus Nicoară și Chris Cooper. Antrenorul român a rulat apoi tot lotul, mai puțin pe mezinul Bogdan Popa.

Eric Williams, ultimul transfer al militarilor va ajunge abia vineri (21.08) în cantonamentul de la Zlatibor.

foto: Steaua CSM EximBank (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!