Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank și "U"-BT Mobitelco închid etapa a-XXV-a

Paul Olar

Paul Olar
29.03.2014

Liga Națională

Etapa XXV

Duminică, 30 martie, ora 20:00

Sala "Mihai Viteazu"/Digi Sport

12-12 Fișa meciului 15-8

Steaua CSM EximBank București primește duminică, 30 martie, vizita formației "U"-BT Mobitelco, în ultimul meci al etapei cu numărul XXV. Confruntarea va avea loc în Sala "Mihai Viteazu" cu începere de la ora 20:00.

Dezamăgiți de rezultatul obținut în partida precedentă, bucureștenii încearcă să termine sezonul cu capul sus. Gruparea pregătită de Niksa Bavcevic a ratat obiectivul accederii în Play-Off din cauza eșecului suferit la Târgu-Jiu, împotriva Energiei. Oltenii s-au impus cu 68-54, asigurându-și astfel locul între cele mai bune opt echipe ale țării. Precum a declarat și Mihai Paul, "militarii" au avut parte de o stagiune cu "suișuri și coborâșuri", însă printre victimele Stelei se numără CSU Sibiu, SCM U Craiova sau Gaz Metan Mediaș.

Chiar dacă sunt deja calificați în postsezon, clujenii nu se laudă cu o situație roză, trupa lui "Bobo" Pintea suferind trei eșecuri la rând. Acestea au venit din întâlnirile cu BC Timișoara, CSU Ploiești, respectiv BC Mureș Târgu-Mureș. Ardelenii au însă șansa de merge în cea mai importantă fază a competiției actuale de pe poziția a patra, dar această clasare este condiționată și de alte rezultate. Astfel, "U" este obligată să repurteze cele două puncte puse în joc.

Va fi o confruntare specială pentru Niksa Bavcevic, tehnicianul gazdelor. Croatul își reîntâlnește duminică fosta echipă, Mobitelco impunându-se în tur cu scorul de 79-74. Totodată, transilvănenii și-au adjudecat toate duelurile cu "roș-albaștrii" consemnate din 2009 și până în prezent.

Încleștarea va fi arbitrată de o brigată formată din Ciprian Stoica, Șerban Rașoga și Alin Faur, în timp ce comisar a fost desemnat Anton Cutov. 

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!