Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM Eximbank trece de CSM CSU Oradea pe teren propriu

Valentin Todea

Valentin Todea
22.10.2016

Steliștii au câștigat în fața campioanei cu scorul de 90-86, într-o partidă ce a avut loc sâmbătă seara în Sala Regimentului de Gardă „Mihai Viteazul” din capitală. Pe sferturi a fost 26-17, 17-22, 23-25 și 24-22.

Cel mai bun jucător de la Steaua a fost David Dudzinski cu 20 de puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive, fiind secondat pe lista marcatorilor de la gazde de Marius Runkasukas, autor a 18 puncte, 2 pase decisive și o intercepție.

De la CSM CSU Oradea s-a remarcat în principal Sean Denison cu 19 puncte, 8 recuperări, 3 assist-uri, 2 intercepții și un capac, în timp ce Branko Mirkovic a adunat 15 puncte, 9 pase decisive, 2 recuperări și 2 intercepții.

36 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Intariri
    Fără Zeno suntem o echipa banală, ca să nu zic ciuca bătăilor. Nu mai zic de Barnette... În rest, la noi e clasic: ce strang unii risipesc altii. Ar trebui să se vadă de la o posta că avem nevoie de intariri si chiar o curatenie serioasă.

    cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Exagerezi
      "O echipa banala". Sa nu exageram. Sa pierzi la 2 posesiii pe terebul Stelei fara cei mai buni 2 jucatori nu mi se pare un rezultat "banal". Jucatorii trebuie felicitati si incurajati. Au trecut 5 meciuri si deja se cere curatenie. E cam mult. Unii nu merita aceasta echipa.

      cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Csm
    Inainte de a acuza sa ne imaginam ce ar fi insemnat Steaua azi doar fara Runasukas...

    cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      Bravo
      Cred totuși că Oradea merită mai mult...si sunt sigur că nici tu nu esti multumit de jocul unor jucători. Ori nu esti realist.

      cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Realist
      Ba tocmai ca sunt realist. Avem 5 straini buni. Erau emotii la Denison dar si-a revenit. Avem 2 dintre cei mai buni romani - Mandache si Niciara. Avem un roman promitator - Bobe. Avem roman relativ decent pt odihnirea conducatorului de joc. Avem obisnuitul Pasca care in acest sezon e dezastru si in fine avem marea dezamagire - Tibarna. Primii 4 romani din cei enunerati mai sus nu i-as schimba. Raman ultimii 2 dar din pacate nu prea ai cu cine sa-i inlocuiesti. Buralcu nu e o optiune (se vorbea de pierderea suporterilor - s-ar pierde mai multi prin aducerea acestuia). Un strain bun pe pozitia 4-5 e singurul transfer pe care l-as face, problema e ca nu mai sunt bani (participarea in Europa costa nu mult ci foarte mult).
      In concluzie sunt realist.

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      Ai foarte mare dreptate in analiza ta, si partial si in ceea ce spui despre Burlacu, dar as prefera sa aduc juniori sau jucatori din liga a doua decat sa mai incerc sa-i integrez pe astia in ehcipa.

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Adrian.or
    Cum spune si colegul mai sus, suntem la 3-2 si e inceput de sezon. Stam in 2 jucatori. Vanghelie avea o vorba buna aplicabila si unor jucatori gen Pasca sau Tibarna. Trebuie facut curat, tras linie, si aliniata echipa ca valoare si lot cu bugetul. Clujul si Steaua au rotatii de valoarea celor din primul 5, noi nu. In ritmul asta din pacate vor pierde suporteri si nu e frumos, ca abonamente sunt vreo 900 nu 2000. Se pronunta din ce in ce mai mult numele lui Burlacu pe pagina CSM si asta e bine, ca mai sunt oameni care gandesc la fel despre fenomen si echipa. Sa vedem.

    cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Adrian.or
      Vroiam sa zic aliniata cu obiectivele si asteptarile, nu cu bugetul, ca bugetul e cum il stim toti.

      cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Dan Rat :

    jucatori
    De mai mult timp, multi suporteri tot spun ca ar fi bine sa se aduca jucatori. E evident pt toata lumea ca asa nu merg lucrurile.
    E chiar atit de greu pt cineva din conducere sa lamureasca acest subiesct ?
    Nu sunt bani suficienti ? Nu e posibil ? Nu se doreste ? S-a dorit doar accederea in grupe si apoi, asta e ? Oricum am dori sa privim lucrurile e evident pt toata lumea ca acum nu avem lot de cupele europene unde jucam.Unde mai punem si aglomerarea de meciuri + accidentari

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe victor73 :

    campionii
    ajax te pricepi la acest sport sau vb prostii?
    anul asta sintem campioni cu aceasta echipa, deci care e problema ta, fugi de echipa la greu.
    poti sa iti pui mintea la contibutie si sa iti imaginezi ca daca jucau zeno si barnette cistigam la 15 puncte acasa la steaua...
    iti poti imagina ca atunvci cand vor intra ei batem tot, ia incearca...
    si mai pune si oboseala din cupele europene

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      Da, dar hai sa ne gandim ca am jucat fara Zeno si Barnette si am halit-o. Hai sa nu mai tot facem exercitii de imaginatie si sa vedem cat de prastie aratam cu jumatate de echipa jucatori si cealalta jumatate femei de serviciu.

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • CSM CSU Oradea andreicovici:

      @victor73
      Victor, in campionat si cu atat mai putin in Europa nu cred ca ne ajuta exercitiile tale de imaginatie. Tocmai aici e problema, ca in realitatea actuala in care 2 oameni de baza sunt indisponibili, nu ai cu cine sa ii inlocuiesti. Si la calendarul pe care il are Oradea in aceasta toamna, era de asteptat sa apara si accidentari. Si vor mai aprarea, din pacate, tocmai din cauza suprasolicitarii titularilor. Tocmai de acea avem nevoie de o rotatie mai lunga , dar cu oameni de valoare si care sa aduca un plus cand intra pe teren, nu doar ca sa iasa la numar.

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    Despre meci eu zic Oradea fara Sean si Zeno au jucat chear relativ decent.Steaua pe mine nu m-a impresionat cu Zeno si Sean castigam parerea mea.Nu e o drama înfrangerea asta.Acuma se tot vb de transferuri.Ar prinde bine dar am mai ziso daca Achim nu vrea si are fixu lui nu vine nimeni.Inainte de Play-Off posibil un transfer ca Zeno anu trecut,dar doar posibil.Eu unu zic că bani sunt

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe victor73 :

    campionii
    ajax daca vii cu banii tai de acasa atunci vom putea face si intariri, dara asa...
    nu avem bugetul stelei si clujului si am devenit campioni anul asta fara pivot, anul asta sintem tot sub cele 2 si nu se stie cine va fi campioana, mai avem pina in mai atunci poti trage linie si sa spui de intariri...

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      Se stie
      ... cine va fi campioanã. Oradea nu, e sigur, poate luãm cupa dacã vor rãmâne jucãtori apti si echipa va fi completã.

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257:

      bugete
      sincer anul trecut bugetele primelor 4 echipe au fost comparabile ... asa sunt si anul asta ... n-as invoca bugetul aici.

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe victor73 :

    campionii
    cine e contra csm oradea o face din rautate si nestiinta acestui sport, campioana se decide in mai, atunci se trage linie.
    facand un sumar, fara 2 jucatori importanti si cu oboseala cupelor europene este un inceput decent de cmpionat si pentru noi campionatul incepe doar la sfarsit de ianuarie cind nu vom avea obodeala meciurilor din cupe si speram fara accidentari...!!!

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      :))
      Dacă o iei cu oboseala, la început de sezon, ce faci mai încolo? Stii programul csm-ului? Dacă tot te pricepi asa bine la baschet, crezi că, fără Zeno si Barnette facem fată, la un asa calendar? Echipă avem, intr-adevăr, dar cu rotație scurtă, ceea ce nu e o soluție pentru OBIECTIVELE clubului. Uzezi la maxim prima garnitură, iar în play-off va fi foarte greu.

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Burlacu la Oradea?!
    Sã rãmânã unde e acuma. "Mr Topor".

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257 :

    oradea
    nu c-ar fi treaba mea sa ma uit in ograda altuia ... dar ... oradea e campioana in exercitiu, e calificata in chapions league, e pe 2 in campionat, si sincer nu-mi pare ca joaca rau ... achim are de inchegat niste jucatori in echipa (dar are timp pana in vara sa faca asta) ... una peste alta nu inteleg comentariile astea cu "curatenia" ...

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      Hai mai lasa
      Dacă nu le întelegi mai bine nu te baga. Când unele PETARDE iti distrug meci după meci, tu tot mai vrei sa-i tii? Probabil ștacheta a fost ridicată prea sus de Z&B , iar inlocuitorii nu fac fată. Cu părere de rău.

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    adrian.or
    Cred ca unii suporteri oradeni asteapta doar o sincronizare intre echipa si performante. Unii dintre noi au vaga impresie ca din moment ce suntem campioni si am atins obiectivul European, ca de altceva nu poate fi vorba, fara supercupa si cu 2 infrangeri, daca lipseste Zeno trebuie sa avem unul cel putin la fel de bun disponibil pe banca. Din moment ce Comagic e prima rezerva de strain deja din start e o problema, nu-mi spune mie ca nu vine nici un strain de valoare sa intre intr-o rotatie, mai ales ca pot fi odihniti, pe rand, toti strainii, si adaptata formula de joc sau echipa de pe foaie la slabiciunile adversarului. Echipa a fost construita pe acelasi sistem de anul trecut, cu niste jucatori excelenti si niste rebuturi care mai intra, mai odihnesc vedetele, si daca le intra si ceva din joc in minutele alea e genial. Uite ca pe inceputul asta de sezon, nu le intra, si se distruge munca celor care chiar conteaza in lot.

    Pe scurt, e deranjant sa vezi ca Oradea in efectiv complet poate bate pe oricine (in contextul in care Pasca si Tibirna au 5 minute pe meci MAXIM, nu 15-20), si Oradea fara unul doi jucatori este cotata, pe buna dreptate, cu sansa a doua. Liderul la puncte si asssist-uri si liderul la recuperari ofensive si cel mai dinamic om al echipei nu pot sa care dupa ei echipa spre un nou campionat. Daca sunteti oradeni si sunteti realisti, vedeti aceasta problema, daca nu, puteti sa faceti ce faceti in continuare, sa va culcati pe laurii victoriilor de anul trecut si pe accederea in grupe si sa spuneti ca da, intr-adevar, obiectivele sunt indeplinite, baietii sunt obositi, sa-i lasam in pace. Sunt jucatori de baschet, asta e datoria lor, joaca la campioana, nu mai suntem echipa din 2014-2015. Amintiti-le si unora chestia asta.

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Mikeme :

    Si totusi sa vorbim si despre ,,jumatatea plina”!
    In mod surprinzator, pentru unii, eu felicit Oradea! Il felicit pe Achim, dar si pe Sere! De fapt, cred ca cele mai multe felicitari trebuie sa le primeasca cel din urma. Este adevarat ca Oradea a pierdut cu Steaua, dar am avut bucuria sa vad jucand, pentru prima data de ceva ani, 3 si 4 romani pe teren. Si am vazut cum s–a redus diferenta cu cei trei romani in teren, si am vazut cum cei 4 romani, bagati in sfertul 4, au facut fata cu brio strainilor de la Steaua. Consider ca Sere este singurul manager de club care da dovada de viziune. Probabil si Achim este un tip deshis la minte, dar fara sprijinul managerului nu si-ar asuma riscul de a baga romani. Cred ca Sere a inteles ca poate pierde un meci, dar poate castiga jucatori romani. Sa nu uitam ca anul trecut, cand a venit, Nicolescu era la fel de timorat ca si ceilalti tineri jucatori. Si el parea usor ratacit pe teren. Dar cu incredere din partea managerului si a antrenorului, la inceput cu 1-2 minute in fiecare meci (si nu ultimele din meci), si din ce in ce mai multe spre finalul sezonului, Nicolescu poate fi astazi folosit cu succes. Si toata lumea e de acord ca este un castig pentru baschetul romanesc! Acest lucru a fost posibil pentru ca cineva si-a asumat riscul de a-I acorda incredere. La fel si Petrisor! Oricat de multe comentarii au fost si la adresa lui, Achim l-a introdus in continuare in teren si cred ca-si face treaba foarte bine. Si el este un plus! Sunt convins ca si Tibarna isi va reveni, daca i se va acorda incredere in continuare. Avem nevoie de incredere, incurajare si rabdare cu jucatorii tineri. Oradea si-a asumat incurajarea celor pe care ii are. Si astfel si jucatorii capata incredere in club. Si simt ca merita si ei si clubul.
    Si ca sa intelegeti diferentele, uitati-va la Cluj si la Steaua. De ani de zile, isi tot declara interesul si implicarea in pregatirea juniorilor, pe care la modul declarativ ii pregatesc sa devina jucatori. Pe bune? Unde sunt? Pe Kuti l-au luat de la 12 ani, l-au tot aratat ca pe urs si l-au tinut pe banca 3 ani (timp in care s-a pregatit ,,foarte bine”, neputand participa la meciurile categoriei lui de varsta). Kuti a inceput sa joace la seniori in acelasi timp cu Nicolescu…Acum vad ca Silvasan incearca sa-l bage pe Gheorghe. Il au si pe Muresan. Si el merita o sansa. Nu stiu de ce nu si Broser…Pe Dragos Gheorghe l-au dat. Si ei sunt jucatori inalti…La Steaua, la fel, sterg banca: Iliescu, Petrache, Darwiche - care, dupa Georgiev si Berceanu, va fi probabil urmatorul plecat din tara. Petrea, un jucator cu o determinare exemplara, a disparut din peisaj (poate si din cauza luptelor ,,intestine” in care jucatorii de la Laguna au tot ,,luat fata” jucatorilor de la Dacian, intamplator bineinteles).
    Sincer, stiu cam toate generatiile 93-99 (chiar si 2000). Din lipsa de interes si de profesionalism a conducatorilor de cluburi si a antrenorilor s-au pierdut o serie de jucatori (93- si se duce spre 97) care ar fi putut sa faca ceva pentru baschetul romanesc. Din fericire, acum e Oradea, care poate face ceva. A mai aparut Dinamo, care ii joaca pe Virna si Ionescu – este foarte adevarat ca Badulescu si Potcoava stau pe banca (ceea ce nu este corect – si ei trebuie sa-si primeasca sansa). Dar aceste cluburi, NU isi aroga niste merite pe care nu le au. Clujul si Steaua, DA. Si cand iti justifici activitatea cu rezultatele pe care le obtii la juniori, atunci scoate jucatori. Asta le spui parintilor si sustii in fata Federatiei – ca vrei sa scoti jucatori din ei. Pai, HAI!
    Deci, felicitari Oradea! Si daca veti juca in continuare romani, va garantez ca veti castiga suporteri in toata tara.

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Dan Rat:

      jucatori romani
      "Sunt convins ca si Tibarna isi va reveni, daca i se va acorda incredere in continuare". De curiozitate, cam de citi ani ar fi nevoie pt redresare ?
      Petrisor : "Achim l-a introdus in continuare in teren si cred ca-si face treaba foarte bine"
      ?? Sunt curios cite meciuri ati vazut cu Petrisor la timona.Cele in care e liber si nu arunca sau cele in care pur si simplu "fuge" de oportunitatea de a arunca ? Sau poate un conducator de joc nu trebuie sa arunce la cos ?!
      Pasca:Noroc ca nu ati spus nimic despre el
      Daca il mai punem la socoteala si pe Comagic (care a fost adus pt ca e "disciplinat tactic" si sta muuult si bine pe banca fara sa se supere, dar stie el de ce nu se supara) deja putem spune ca avem o echipa intreaga pe banca.Care e utila, ce mai....
      Mai vin si accidentari, e gata tabloul.

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe victor73 :

    campionii
    andreicovici sa stii ca trebuie imaginatie pt ca raspundeam la ajax si ce trebuia demonstrat este lipsa celor 2 jucatori de baza la noi, cu ei cistigam asta am spus...
    crezi ca achim nu stie ca avem nevoie de rotatie mai lunga, atunci ar fi cumaprat inca 2 extreme sa-i poata inlocui pe cei obositi care joaca mult si sa evite accidentarile, dar bugetul nu permite..., vezi iarasi revenim la imaginatie si ca trebuie sa judeci putin inainte sa scrii ceva...
    ma refeream la imaginatie in jocul contra steaua si am mai spus campionatul pt noi incepe la sfarsit de ianuarie, nu uita...

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe victor73 :

    campionii
    ajax, normal ca este oboseala pt ca joci 3 meciuri in 7 zile plus deplasarile, ai facut deplasari vreodata?
    este super obositor si eu spuneam inca o data sa citesti mai sus, spuneam ca bateam pe steaua cu cei 2 la fel si pe sibiu, nu ne permite bugetul inca 2 oameni care sa-i inlocuiasca pe zeno si barnette...daca ne permitea fii sigur ca erau cumparati, mai ales ca se stie ca nu vom avea parcurs lung in cupele europene...
    obiectivele clubului se rezuma doar la cupa romaniei si campionat...

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      ;)
      Si sponsorul ăsta pt ce a venit la echipă? Doar pt imagine? Vom vedea când iesim din BCL unde ne situăm și câte dintre obiective mai rămân în picioare. Trecând peste comentariile tale usor acide, sper că, pt noi campionatul să înceapă totuși la sf lui ianuarie. Dacă nu va fi prea târziu! Hai Oradea

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Dan Rat :

    buget
    Daca bugetul "nu permite" atunci de ce vrem cupe europene ? Bugetul tocmai a fost rotunjit cu 100.000 euro pt accederea in grupe si nu am vazut nici un nou jucator.
    Se stia de deplasari, accidentarile trebuiau luate in calcul (din cate stiu nu e primul an cand suntem loviti de accidentari)

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      @dan rat
      De curiozitate stii cat de greu e sa faci rost de bani pt o echipa de baschet? Primaria nu are voie sa plateasca salarii pt ca baschetul in Romania nu e considerat sport profesionist. Au venit banii pt accederea in grupe au venit dar sunt insuficienti pt acoperirea cheltuielilor de participare. Nu stiu daca stii dar trebuie sa le asiguri echipelor vizitatoare cazare si masa la regim de 4 stele in sus.
      Sponsorul nou a venit dar momentan contribuie putin, dovada ca nu apare pe echipament. Toti sponsorii principali apar pe echipamentul de joc. Si Clujul, Steaua si Muresul joaca ib cupele europene dar au 5 straini in lot. Noi avem 6 dar ne-ar mai trebui. Avem 4 jucatori romani de lot national dar ne mai trebuie. Nu contest ca ne-ar mai trebui jucatori ca sa putem odihni titularii dar trebuie sa fim si realisti. Nu ne putem permite...

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Dan Rat:

      lamentari ?!
      Oare nimic din ceea ce ai spus nu se stia inainte de a accede in cupele europene ?
      Nu se stia ca va fi greu...Nu se stia ca trebuie platita cazare, masa, etc.Nu se stia ca vor fi deplasari.Nu se stia de oboseala.Serios, astea nu sunt argumente solide.Tu pur si simplu nu doresti sa vezi realitatea. Daca e greu, nu avem bani,etc. ar fi frumos ca cineva de la club sa EXPLICE situatia asta. Evident ca suporterii doresc mai mult. E normal sa fie asa.

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Csm
      Spune-mi inca o echipa din liga care si-a facut cunoscut bugetul si atunci sunt de acord cu tine.
      Cred ca pana acum Sere si-a facut bine treaba si a creat in fiecare an echipe competitive. De acord ca asteptarile sunt mai mari de la o campioana dar a fi campioana nu inseamna automat buget mai mare. Gavella cat crezi ca mai poate sa dea bani. Eu dunt convins ca are contributie mai mica an de an dar ramane sponsor principal pt ca a tinut in spate aceasta echipa ani la rand. A venit e adevarat o banca langa echipa. Pana una-alta nu stim cat de serios ajuta bugetul, stim diar ca nu intra in categoria "greilor" si ca nu a semnat decat pt cateva luni, pana la finalul anului. Deci nu te poti baza pe banii bancii sa aduci un jucator pt ca ramai descoperit pt 4-5 luni.
      Se stia ca o calificare implica costuri mari. Ai fi preferat sa nu ne calificam? Eu unul nu. Ma bucur ca o sa vad spectacol in sala, echipa o sa capete mai multa experienta si indiferent de oboseala acumulata, la final aceasta experienta isi va arata roadele. Doar de accidentari mi-e frica.
      Eu zic sa avem incredere in Achim si Sere pt ca pana acum nu ne-au dezamagit. Eu cred ca vom aduce in iarna un jucator foarte bun.

      cu 7 ani în urmă (24.10.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Dan Rat:

      buget
      Pe bune.Din ceea ce scrii tu doar banuiesti ca nu sunt bani.Ca sponsorii nu mai dau bani.Ca esti convins ca dau bani din ce in ce mai putin.Esti sigur, stii sigur sau doar discutam pe banuieli.
      Sincer nu vad ce sens are sa fii intr-o grupa de cupe europene unde sa nu poti tine pasul cu ceilalti.Decit sa vad o lupta dintre David si Goliat prefer sa nu o vad. Nu avem bani, stam acasa.E simplu.Cupele europene inseamna bani.Punct.

      cu 7 ani în urmă (24.10.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea andreicovici :

    Buget
    Hai sa nu ne mai plângem atâta de milă. Eu nu cred că avem un buget chiar așa de mic... Cred că Achim nu reușește să se despartă de "febletile" lui Tibarna si Pasca. Înțeleg că avem nevoie de români în lot, asta așa e, dar in atâția ani toată lumea s-a lămurit de limitele celor 2 , doar antrenorul parcă nu vrea să vadă...

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe victor73 :

    campionii
    vrem cupe europene pt ca sintem cistigatorii campionatului si intram automat, ai vrea sa ne facem de ras ca ne retragem si lasam locul altora?
    acei bani 100.000 euro nu iti ajung pt deplasari si plata arbitrilor pt meciurile de acsa, asa ca...
    ati auzit vreodata conferinta de presa din partea clubului pt a explica situatia anului care vine si bugetul pe care se bazeaza, eu nu...
    vorbind iar de buget echipele din grupa noastra au poate de 5 sau 10 ori mai mare buget ca noi, deci poti face comparatii...
    oricum daca erau bani si asta am mai spus-o fiti siguri ca mai erau adusi jucatori la echipa pt roatie mai lunga si lipsa de accidentari, iar cei din clubul nostru cred eu doreau sa vada performantele echipei cu acest lot pt a face o comparatie fata de valoarea competitiei si erau 100% convinsi ca nu vom merge mai departe, acest an de cupe europene este doar un test pt a vedea puterea echipei si cat ar mai fi trebuit investit pt a avea sanse mai mari in cupele europene poate anul viitor...

    cu 7 ani în urmă (24.10.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe victor73 :

    campionii
    am mai spus mai sus la sf de ianuarie trebuie sa tragem tare sa prindem un loc la finalul primului playoff cat mai sus cu putinta, adica cel putin locul 1 sau 2...:)))
    cei 100.000 nu sint pt achizitia de jucatori sint pt completarea celorlalte cheltuieli conexe clubului, deplasari, organizarea meciurilor de casa, etc...
    100% staff-ul clubului nu vroiau sa investeasca pt un parcurs lung in europa, acest an este doar un test, concentratia va ramane 100% pe competitia interna...

    cu 7 ani în urmă (24.10.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe victor73 :

    campionii
    sa stiti ca si eu am fost contra lui achim pt ca nu stia sa urmareasca echipa adversa, dar jos palaria anul asta ca am devenit campioni fara pivoti...
    este o zicala in italia care zice tradusa 'sintem mereu cu voi, nu va vom lasa niciodata', echipa trebuie sustinuta si la bine si la rau cu lotul pe care-l avem...

    cu 7 ani în urmă (25.10.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!