Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM vs CSU Asesoft, capul de afiș al etapei a 4-a din LNBM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.10.2014

LNBM
Etapa 4
25.10.2014, Ora: 20:30
Sala “Mihai Viteazu”
2-0 Fișa meciului 3-0

 

Steaua CSM primește vizita campioanei en-titre, CSU Asesoft Ploiești, într-un meci din cadrul etapei a 4-a din Liga Națională de Baschet Masculin. Partida se va desfășura vineri, 25 octombrie, cu începere de la ora 20:30 în Sala “Mihai Viteazu” din București.

Acest meci pune față în față singurele echipe care nu au cunoscut gustul înfrângerii până în acest moment. Steaua CSM a câștigat două partide până acum, ambele în deplasare, în fața lui BC Timișoara și a Universității Cluj-Napoca. CSU Asesoft Ploiești are la activ trei victorii, două pe teren străin în fața lui U BT Cluj-Napoca și CSM-U Oradea și un succes pe teren propriu în fața lui CSU Sibiu.

CSU Asesoft Ploiești a jucat la mijlocul acestei săptămâni în EuroCup și a obținut o victorie de răsunet în fața lui Lietuvos Rytas. Prahovenii s-au impus clar cu scorul de 103-83 și astfel au preluat șefia grupei E din EuroCup.

În confruntările directe dintre cele două echipe s-au înregistrat doar 12 meciuri anterioare. Palmaresul direct este unul favorabil Asesoftului care are 8 victorii și 4 înfrângeri în fața Stelei CSM.

De la echipă gazdă, cel mai bun jucător în acest start de sezon este Titus Nicoară. În meciurile de până acum, internaționalul român a strâns medii de 17.5 puncte, 7.0 recuperări pentru o eficiență medie de 23.0 unități. Și de la Asesoft se evidențiază un jucător de sub panou, este vorba de Gerald Lee care are medii de 21.5 puncte și 5.5 recuperări pentru o eficiență medie 25.0 unități. De la Asesoft mai trebuie remarcată contribuția lui Dee Brown care oferă în fiecare meci 11.7 pase decisive.

Partida dintre Steaua CSM și CSU Asesoft Ploiești va fi oficiată de o brigadă formată din Marius Ciulin, Alin Faur și Ciprian Ciocan iar comisar al partidei va fi domnul Radu Bucerzan.

Partida vedetă a etapei va putea fi urmărită în direct la Digi Sport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!