Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Succes important obținut de CSU Sibiu în deplasarea de la Timișoara

Dan Oancia

Dan Oancia
21.03.2017

Victorie muncită obținută de BC CSU Sibiu, în fieful celor de la BC SCM Timișoara, acolo unde cu doar câteva zile în urmă liderul U BT Cluj Napoca trebuia să se recunoască învins. Grație a două starturi mai bune, în primul sfert și un cel de-al treilea act, trupa de pe Cibin și-a asigurat victoria la cinci puncte diferență, scor final 90-85.

A fost ziua în care printre evidențiați, la pas față de restul, s-au numărat câțiva componenți ai fiecărei echipe. CSU Sibiu a preluat inițiativa și a condus după primul sfert la o diferență de patru puncte, e drept, nu una care nu putea să fie remontată, chiar și doar într-un minut. Exact acest lucru s-a și întâmplat până la pauză, atunci când bănățenii, cu Jeremic în aceeași formă de coșgheter, acompaniat de Diaz și de Popa Calotă, au dus în spate frâiele echipei.

În orice caz, revenirea de la cabine le-a aparținut oaspeților. Mijajlovic a fost cel mai bun marcator de la Sibiu, cu un total de 28 de puncte, fiind și cel mai bun din întâlnirea de astăzi. Cu zece minute înainte de finalul jocului vizitatorii conduceau la nouă puncte și își puneau adversarii pe urmărire.

Nici Jeremic, care a terminat cu 21 de puncte, dar nici A. Diaz, care a contribuit cu 19 puncte la zestrea echipei sale, nu au putut de această dată să remonteze ecartul, astfel că la final tabela arăta cu cinci puncte mai mult în dreptul lui BC CSU Sibiu.

În etapa viitoare sibienii vor primi vizita celor de la Steaua CSM EximBank, în timp ce BC SCM Timișoara va încerca marea cu sarea într-o deplasare apropiată, la CSM CSU Oradea, într-un nou duel al leilor. Jocurile se vor disputa sâmbătă, 25 martie.

foto: Sebastian Tataru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!