Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Szabolcs Santa: „Galațiul a revenit în prima ligă după mulți ani și au și ei ambițiile lor”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.10.2015

szabolcs_santa

Pivotul Szabolcs Santa se află în fața unui nou sezon în LNBM, de această dată în curtea formației Energia Târgu Jiu, acolo unde, cel puțin după primele meciuri. se pare că s-a integrat foarte bine.

Baschetbalistul care a mai trecut pe la echipe precum BC Mureș, U-BT Cluj, Steaua sau SCM U Craiova a vorbit despre debutul de sezon, mai exact despre primele două partide cu BC Timișoara din Cupa României.

„Muncim din greu la antrenamente și sper să avem un debut cât mai reușit. După primele două meciuri oficiale eu zic că echipa arată bine. Un lucru bun este faptul că am primit puține puncte, mai ales în deplasare, în cele două victorii contra Timișoarei. Mă bucur că ne-am calificat în fața unei echipe destul de puternice, care la ora meciurilor avea jucători străini și români valoroși”, a declarat Santa, citat de site-ul oficial al echipei Energia.

Santa va debuta în LNBM în echipamentul grupării gorjene pe teren propriu în compania nou-promovatei CS Phoenix Galați.

„Meciul de sâmbătă va fi foarte greu, cu o echipă incomodă. Galațiul a revenit în prima ligă după mulți ani și au și ei ambițiile lor. Ar fi o mare greșeală dacă am zice că este o echipă slabă. Au doi străini foarte valoroși, Pesic și Bojovic, care și-au demonstrat valoarea în campionatul românesc, dar și jucători tineri români, dornici de afirmare. Au și un antrenor cu experiență”, a punctat pivotul.

În final, Szabolcs Santa a vorbit despre noua sa experiență, la Târgu Jiu, despre colegi și despre acomodarea în trupa lui Constantinides.

„Nu pot să mă plâng de nimic. Mă bucur că am ajuns aici. Colegii sunt în regulă, iar antrenorii au răbdare. Mă bucur că m-am integrat bine în jocul echipei, în filosofia antrenorilor și sper să continui pe acestă linie. Nu am decât să trag tare la antrenamente, de două ori pe zi și totul vine de la sine”, a încheiat baschetbalistul.

Santa, Troupe și compania se vor duela cu jucătorii din Galați în această seară cu începere de la ora 19:00, meciul fiind găzduit de Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Sursa foto: csenergia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!