Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Szijarto cel mai eficient jucător al Asesoftului la București

Adrian Micinic

Adrian Micinic
03.11.2013

Levente Szijarto a realizat cea mai bună prestație personală în actuala ediție a Ligii Naționale de baschet masculin. Jucătorul Asesoftului a avut o controbuție majoră, de această dată și pe faza ofensivă, în victoria asupra Stelei CSM București, scor 71-53.

În 35 minute de joc, Levi a avut 1/1 la aruncările de două puncte, 3/4 la trei puncte și 1/3 la linia de pedeapsă pentru un total de 12 puncte. El a adăugat 3 recuperări și 2 intercepții, fără posesie pierdută pentru un indice de 14 la eficiență, respectiv 15 la +/-.

Szijarto a fost liderul Ploieștiului în acest meci la eficiență, minute, coșuri de trei puncte și coșuri din acțiune. De asemenea, el stabilește recorduri personale stagionale la minute, puncte, eficiență și coșuri marcate din acțiune. Liberele executate în meciul cu Steaua sunt primele pentru acest jucător în stagiunea 2013/14 la nivelul LNBM.

În șase meciuri Levi Szijarto are medii de 4.2 puncte, 1.5 recuperări și 0.8 intercepții pentru 5.3 la eficiență în 16:15 minute pe meci. El are 75% la două puncte, 50% la trei puncte și 33 % la linia de pedeapsă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!