Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timba Timişoara pierde în primul amical al verii

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.08.2014

BC Timba Timişoara a cedat în primul amical al verii susţinut în Serbia în cantonamentul de la Vrbas. Urşii din Banat au fost învinşi de sârbii de la Spartak Subotica cu 81-85

Antrenorul Bogdan Murărescu a văzut la treabă noile achiziţii, însă nu s-a putut baza pe serviciile lui Vedran Nakic, care a suferit o entorsă. Principalul marcator al timişorenilor a fost Billy Baptist cu 30 de puncte marcate, acesta fiind urmat de Jozo Brkic cu 21, respectiv Konstantin Glazyrin cu 10.

Următorul joc de verificare al bănăţenilor se va disputa vineri pe terenul celor de la CSM Oradea, urmând ca sâmbătă să întâlnească la Târgu Jiu pe Energia din localitate.

*Foto: Facebook BC Timba Timişoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!