Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timba surclasează pe Farul Constanţa

Lucian Călinescu, Cătălin Chirilă

Lucian Călinescu, Cătălin Chirilă
09.10.2013

BC Timba Timişoara a învins fără probleme pe CS BC Farul Constanţa cu scoriş 106-33, într-o partidă din cadrul etapei a doua a Ligii Naționale de Baschet masculin. Scor pe sferturi: 26-11, 20-14, 30-0, 30-8.

Richard Delk a terminat partida cu 20 de puncte, 9 recuperări şi 2 pase decisive, Kevin Bridgewaters a marcat 14 puncte şi a recuperat 2 mingi, iar Marjan Tasic a adăugat 13 puncte. Doi jucători au terminat cu câte 12 puncte, şi anume Florveus şi Lawrence. În replică, pentru Farul, Alexandru Deconescu şi Marian Minea au marcat câte 8 puncte.

Remarcabil este faptul că Timba a câștigat sfertul 3 al confruntării cu scorul de 30-0. Este cunoscut faptul că Farul este o echipă ce nu se poate bate de la egal la egal cu celelalte formații din Liga Națională. Totuși, incapacitatea constănțenilor de a răspunde la jocul Timbei a adus un record în ceea ce privește diferența de puncte într-un sfert. În ultimii ani, în baschetul prim-divizionar, atât la masculin cât și la feminin, nu s-a înregistrat o astfel de performanță negativă.

Vom reveni cu mai multe detalii! 

5 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    Jenant!
    Absolut jenant..... 30-0 ...... chiar nu exista nimeni interesat de sport in Constanta?

    cu 10 ani în urmă (09.10.2013) Raspunde
  • CS Farul Constanţa bdevil :

    ...
    Intrebare la care numai Primaria si Consiliul pot raspunde.Sau nu ... deja au raspuns ... neimplicandu-se.

    cu 10 ani în urmă (09.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      .....
      Pacat...... mare pacat, atatea oportunitati ..... Ar fi fost frumos sa avem 14 echipe care sa practice acest sport..... Campionatul asta pare frumos si imprevizibil.... ar fi fost frumos si pentru voi..... asa.... cine poate sa mearga la un meci intre o echipa de baschet si una de jaloane..... Sa le fie rusine celor care pot dar.....

      cu 10 ani în urmă (09.10.2013)
    Raspunde
  • CS Farul Constanţa bdevil :

    ...
    Intr-adevar ... Partea cea mai urata e ca nici macar nu avem o echipa de talia noastra cu care sa zicem ca am putea face un joc de la egal la egal. Singura speranta a fost sa nu desfiintam, lotul este cel care este ... iar banii aproape inexistenti. D-abia s-au gasit pentru deplasari si logistica si acolo ... la limita. Singura consolare este ca vom da ocazia jucatorilor sa evolueze in LNBM ca mai apoi sa ne putem mandri cu ei la alte echipe, cum s-a procedat si-n trecut de altfel cu Tudor, Calota si alti constanteni care s-au realizat pe alte meleaguri pornind de aici. Sper sa ne facem echipa de la anul ... daca se trezesc oamenii surzi de prin birouri...

    cu 10 ani în urmă (09.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      ....
      BAfta, mai aveti timp chiar si anul asta sa incropiti ceva pentru anu fi chiar joaloane!

      cu 10 ani în urmă (09.10.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!