Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară: “Sunt convins că va fi o atmosferă incendiară”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
06.06.2014

Sâmbătă de la ora 20:15 CSM Oradea va disputa cel de-al 3-lea meci al finalei Ligii Naționale în compania celor de la CSU Ploiești. Prahovenii au egalat scorul general la 1, după o prestație mai slabă a elevilor lui Cristian Achim în meciul 2, iar acum seria se va muta la Oradea.

Titus Nicoară, unul dintre principalii artizani ai victoriei din primul meci, a acceptat să ne acorde un interviu în care vorbește despre meciul pierdut la Ploiești și despre confruntările din acest weekend

 

Ce s-a schimbat în meciul 2, pierdut de voi, față de primul?

Consider că nu am intrat cu aceeași intensitate în teren, iar echipa din Ploiești a fost mult mai motivată ca decât noi. Au început meciul foarte agresiv, iar noi nu am găsit răspuns la fel ca în primul meci. 

V-a surprins cu ceva echipa din Ploiești?

Nu cred că ne-au surprins cu ceva anume. Au fost mult mai montați în al doilea meci, reușind să recupereze ofensiv în momentele importante. 

La ce capitol crezi că Oradea este superioară?

Consider că din punct de vedere al jocului colectiv Oradea poate face diferența. 

Cât de mult va conta avantajul terenului propriu?

În momentele grele fanii noștri pot fi foarte importanți. În foarte multe meciuri am reușit să revenim cu ajutorul lor. Sunt convins că va fi o atmosferă incendiară, exact așa cum ar trebui să fie la o finală.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!