Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară: “Vrem să revenim pe o pantă ascendentă”

Marius Petri

Marius Petri
31.01.2014

După două înfrâgeri consecutive în Liga Națională, CSM Oradea se deplasează la Timișoara, pentru a întâlni formația BC Timba sâmbătă de la ora 18:00. Înaintea acestui meci, unul dintre cei mai importanți baschetbaliști din lotul lui Cristian Achim, Titus Nicoară, a acceptat dialogul cu TotalBaschet, discutând și despre tragerea la sorți a Final Four-ului din Cupa României:

Cum vezi meciul cu Timba?

Vom trata meciul foarte serios și vom intra în teren motivați pentru a reuși un joc cât mai bun. Nu ne permitem să ne relaxăm nicio clipă și sunt convins că vom practica un joc colectiv foarte bun. 

Care este atmosfera în lot după două înfrângeri consecutive? Sunteți mai motivați?

Ca după fiecare meci am analizat ce nu a mers bine și încercăm să ne îmbunătațim jocul la fiecare antrenament. Atmosfera este pozitivă, la fel cum a fost de la începutul sezonului. Cu siguranță suntem motivați să dovedim că am trecut peste cele două înfrangeri și să revenim pe o pantă ascendentă. 

În urma acestor rezultate ați ieșit de pe podium. Cum vezi lupta pentru play-off și pentru titlu?

Lupta este deschisă din toate punctele de vedere. Fiecare echipă trece și prin momente mai grele, dar asta nu înseamnă că este vreun obiectiv compromis sau că s-a pierdut ceva. Mai sunt multe meciuri și sunt convins că vom mai progresa până la sfârșitul campionatului. 

Final Four-ul Cupei României se va desfășura la Ploiești și voi veți întâlni BCM U Pitești. Ce părere ai despre bătălia pentru Cupă?

Piteștiul este o echipă foarte bună, care s-a întărit în iarnă și practică un joc colectiv foarte bun. Cred că fiecare echipă pleacă cu șanse egale, iar forma de moment va conta decisiv. Până în aprilie se pot întampla multe schimbări la fiecare echipă. Era un avantaj dacă jucam la Oradea cu sala plină, dar sunt convins că vom fi încurajați și la Ploiești, iar noi vom da totul pentru a câștiga trofeul.

*foto: Viorel Cartiș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!