Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tony Gugino, un nou double-double reușit în meciul cu CSM CSU Oradea

David Istrate

David Istrate
26.01.2018

tony gugino phoenix galati oradea

CS Phoenix Galați a încasat o nouă înfrângere în deplasarea de la Oradea, într-un meci ce a contat pentru etapa a 16-a. Duelul a fost unul foarte disputat, însă gazdele au reușit să își respecte statutul și au învins cu 86-71.

Liderul oaspeților în această partidă a fost din nou Tony Gugino. Acesta a contabilizat 13 puncte, 12 recuperări, o pasă decisivă și un capac în 39 de minute petrecute pe teren. Jucătorul de 31 de ani a avut 60% de la 2 puncte (3/5), 100% de la 3 puncte (2/2) și 50% de la libere (1/2) pentru un indice de eficiență de +21.

Gugino este la al doilea double-double consecutiv, după ce în etapa trecută el a avut 21 de puncte și 12 recuperări, în victoria obținută în fața Timbei Timișoara. Recordul său stagional de recuperări a fost realizat însă în meciul împotriva lui Sibiu, când americanul a recuperat mingea de 17 ori.

În acest sezon, Gugino are medii de 13.8 puncte/meci, 8.6 recuperări/meci și 2.5 pase decisive/meci, fiind unul din cei mai buni jucători ai echipei sale.

CS Phoenix Galați cu 7 victorii și 8 înfrângeri va juca următoarea partidă pe teren propriu, în fața vicecampioanei CSM Steaua Eximbank București.

*foto: Sorin Pană

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!