Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Transferul lui Radu Paliciuc la BCM U Pitești a fost confirmat

Eduard Popa

Eduard Popa
02.08.2018

radu paliciuc transfer bcm u pitesti

După cum a anunțat și site-ul nostru, transferul lui Radu Paliciuc la BCM U Pitești a fost confirmat chiar de către site-ul oficial al clubului argeșean.

Radu Paliciuc a fost unul dintre cei mai importanță jucători autohtoni în ultimele două sezoane, la CSU Sibiu. În sezonul 2017/2018, jucătorul ce măsoară 1.98m a jucat 40 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin și a avut cifre de 7.2 puncte, 2.2 recuperări și 1.4 pase decisive, iar cu un sezon înainte a bifat 38 de meciuri în prima ligă cu cifre de 5.1 puncte, 1.9 recuperări și 1.0 pase decisive.

În cariera sa, Radu Paliciuc a mai jucat la CSU Cuadripol Brașov, BC Mureș Târgu Mureș, CSM Steaua EximBank și Dinamo București. Radu Paliciuc a participat la EuroBasket 2017 alături de echipa națională a României. În grupa organizată la Cluj-Napoca, Radu a înregistrat medii de 7.2 puncte, 2.8 recuperări și 1.4 pase decisive.

Paliciuc devine al doilea transfer confirmat de BCM U Pitești, după tânărul internațional Tudor Gheorghe. Potrivit surselor noastre, Mladen Jeremic (ex SCM Timișoara) și Ousmane Barro (ex U-BT Cluj-Napoca) ar fi și ei apropiați de BCM U Pitești.

Reamintim că luni oficialii trupei argeșene l-au confirmat în funcția de antrenor oficial pe Florin Nini, informația ce fusese oferită în premieră de site-ul nostru în urmă cu aproape o lună și jumătate.

*foto: Cristi Cojocariu

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Paliciuc
    Un jucator care ne va ajuta. Ma intreb daca stirea cu Barro e adevarata, ar fi frumos sa revina la Pitesti. Una peste alta, se pare ca se anunta cate un jucator din zi in zi. Sper ca urmatorul sa fie Barro sau Jeremic.

    cu 5 ani în urmă (03.08.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!