Stiri Cupa României Masculin

Trei meciuri în trei zile între Energia Rovinari și Farul Constanța

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.12.2013

Foto: Răzvan Păsărică

Energia Rovinari și BC Farul Constanța se vor întâlni astăzi, începând cu ora 19.00, în Sala Sporturilor din Târu Jiu, într-un meci din cadrul etapei a 12-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

De asemenea, cele două cluburi au ajuns la un acord pentru a juca ambele manșe din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României tot în orașul gorjean.

Jocurile din Cupa României se vor juca duminică, respectiv luni. 

Baschetbaliștii de la Constanța se deplasează în Oltenia cu un moral bun, după prima victorie stagională obținută împotriva celor de la Concordia Chiajna, scor 78-54.

„Energia este o echipă care se bate la titlu anul acesta, nu cred că putem emite niciun fel de pretenții. Noi ne dorim să facem trei partide bune, în care tinerii noștri să joace și să arate că pot juca la nivel înalt. Va fi destul de greu din punct de vedere fizic, dar eu zic că vom face față, tot trei meciuri au și ei ca și noi”, a declarat Alexandru Olteanu, tehnicianul constănțenilor, pentru reporterntv.ro.

De cealaltă parte, elevii lui Florin Nini au trecut în etapa precedentă de Steaua cu 97-70.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!