Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tsirogiannis fuge de polemici pe facebook (FOTO)

Eduard Popa

Eduard Popa
29.12.2017

tsirogiannis poli iasi

Ioannis Tsirogiannis a redactat un comentariu pe pagina noastră de facebook unde ne-a împărtășit ce a stat în spatele deciziei de a-l lăsa pe Reggie Keely să plece de la clubul din Copou. Chiar dacă inițiativa tehnicianului elen a fost una apreciată de mai mulți dintre cititorii noștri, cât și de redacția noastră, el a fost întâmpinat cu ostilitate de către unul dintre foștii săi elevi.

„Echipa mea nu l-a pierdut pe Reggie, dar vorbim de baschet profesionist și aceasta esete filosofia mea: am respectat faptul că a avut o oportunitate mai bună și mă bucur pentru el. În curând vom aduce unul sau doi jucători și vom fi 100% pregătiți pentru meciurile din Iași. De abia de acum va începe sezonul”,

a scris Tsirogiannis, într-un comentariu pe facebook la distribuirea articolului intitulat „Poli Iași rămâne fără unul dintre cei mai buni marcatori ai săi”.

tsirogiannis facebook

Contestatarii au venit însă la postare și l-au contrazis pe antrenorul elen. Printre cei mai vocali s-a numărat fostul său elev, Mădălin Nicoale, jucător alături de care Poli Iași a reușit promovarea în LNBM.

„Normal că aduceți din nou jucători noi... Dar de ce? Ce se întâmplă cu ceilalți? Nu sunt suficient de buni? Sezonul trebuia să înceapă din octombrie, nu de pe acum. Dar dvs. știți mai bine, după 30 de ani de experiență în baschet”, a scris fostul „armăsar” la aceeași postare.

tsirogiannis cearta facebook

Interesant este că la scurt timp după comentariul fostului său elev, Tsirogiannis a ales să șteargă comentariul de la postarea noastră. Același gest l-a făcut și baschetbalistul, când s-a văzut pus în fața acestei situații. Norocul nostru că am fost "pe fază" și am reușit să "înmortalizăm" cele două comentarii. 

*foto: captura facebook Total Baschet/ facebook Poli Studs Iași

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe oreo :

    oreo
    De rasul lumii ce se intampla. Jucatorii vin si pleaca mai ceva ca oamenii la meciuri, a stai, care meciuri? ca nu s-a jucat decat unul la iasi, si ala pierdut. Retrageti echipa pana nu faceti si mai tare acest oras de ras!!! Pacat de jucatorii chiar interesanti adusi, condusi, insa, de amatori.Trist.

    cu 6 ani în urmă (30.12.2017) Raspunde
  • Catalin D :

    HAHA
    I-am dat si eu o replica pe facebook antrenorului spunandu-i ca singurul mod in care poate ajuta echipa este sa plece acompaniat de manageri. Dar m-am referit sa plece de la echipa nu de pe pagina de facebook:)))
    Si daca in opinia domului ,Kelly nu este o pierdere inseamna ca el chiar nu are habar cu ce se mananca baschetul. Presupun ca nici ceilalti jucatori care au plecat nu au fost o pierdere.
    Hai nene,mergi acasa,lasa baschetul pentru cei care se pricep.

    Totusi cand ma gandesc ca vor mai achizitiona noi jucatori..probabil cu banii lui de buzunar.

    cu 6 ani în urmă (30.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!