Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: “Lucrurile nu mai pot continua așa”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
17.11.2013

La finalul meciului de la Targu Jiu cu Energia Rovinari în care echipa sa a pierdut fără drept de apel, antrenorul BC Timişoara s-a arătat foarte nervos şi a facut următoarea declaraţie:

“Din nou, am deschis meciul prost. Am fost conduși din prima până în ultima secundă și nu am prea avut șanse să-i ajungem din urmă. Este nevoie să analizăm atent situația, pentru că lucrurile nu mai pot continua așa”

În urma acestui rezultat BC Timişoara are un bilanţ de 4 victorii şi tot atâtea înfrângeri, clasându-se, în momentul de faţă, pe poziţia a 6-a a LNBM.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Odiseu :

    Reflectii.
    Ce mă deranjează nu e faptul că pierde echipa ci faptul că jucătorii timisoreni -şi aceştia număraţi pe degetele de la o mînă-sunt uitaţi pe bancă etapă de etapă.
    Joci meci de meci,creşti în valoare,stai pe bancă ajungi să uiţi şi ce ai ştiut.Una e jocul de antrenament şi alta e jocul de etapă în faţa săli pline.Oare ştaful BC Timişoara nu vede acest lucru? Nu poţi să ai pretenţii prea mari de la o echipă aproape nou formată.Sudura echipei se va forma în timp.Iar sudura aceasta trebuie făcută şi cu jucători timişoreni,jucători care în mod normal ar trebui să formeze nucleul de bază în timp al echipei.Daţile şi lor minute de joc.Nu mă încîntă nici o victorie obţinută cu o echipă formată numai din jucători străini.Vreau să îi văd pe ai noştri la lucru.
    Nu e sfîrşitul lumii că pierzi-se învaţă mult din eşecuri-important e cum joci şi să creşti constant în valoare de la meci la meci.

    cu 10 ani în urmă (17.11.2013) Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    Din pacate nu merge cum spui tu! Costescu nu isi risca postul pentru a forma o echipa. Sponsorii, consiliul local vrea rezultate rapide nu viitoare. Cand va veni in Romania un patron/administratie privata care va spune "DA, vrem echipa si pentru la anu'!" atunci se va putea face ceva frumos. Pana atunci...strainii la putere

    cu 10 ani în urmă (17.11.2013) Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    In
    ritmul asta nu-l vad bine pe Costescu...

    cu 10 ani în urmă (18.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!