Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: “Ne aflăm într-un moment deloc uşor”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
19.11.2013

Revenit la antrenamente pentru a pregati meciul următor cu Universitatea Cluj de luni 25 noiembrie, Tudor Costescu, tehnicianul BC Timişoara a oferit o declaraţie pentru bctimisoara.ro în care se arată total nesatisfacut în special de jocul echipei, nu atât de locul din clasament. 

 “La Tg Jiu, a fost un nou meci care nu ne-a adus satisfacţie şi nu neapărat ca rezultat, ci ca aspect al jocului, lucru la care păcătuim în continuare. Suntem pe un drum foarte lung sezonul acesta şi deocamdată nu ne aflăm în punctul în care ne-am fi dorit să fim. Nu mă refer neapărat la poziţia în clasament, cât la prestaţia noastră. Partea bună este că stă în puterile noastre să schimbăm aceste aspecte, deşi programul meciurilor nu ne avantajează.”

 “Am pornit cu un proiect la începutul acestui sezon, pe care vrem să-l ducem la capăt, chiar dacă uneori ne abatem de la traseul propus, constrânşi de nevoi imediate, cum ar fi rezultatele, şi de problema accidentărilor. Ne aflăm într-un moment deloc uşor şi, din păcate, rezultatul pregătirii noastre se face vizibil doar vreme de o oră şi jumătate, la final de săptămână, şi nu este cel pe care ni-l dorim. La fel de adevărat este că lucrurile se pot schimba prin muncă şi, cu siguranţă, eforturile depuse ne vor fi răsplătite” 

Tudor Costescu face un apel la suporteri să susţină în continuare echipa şi să aibă încredere în jucători.

“M-aş bucura foarte mult ca la sfârşitul sezonului, din cei cinci jucători de 22 de ani sau mai tineri, unul să devină certitudine. Selecţia jucătorilor străini mi-a aparţinut în totalitate, ţinând cont şi de posibilităţile clubului, şi poate că nu întotdeauna sunt la acelaşi nivel, la momentul partidelor. La acest aspect, schimbarea, dacă va fi operată, trebuie să aibă rezultate, nu să fie făcută de dragul schimbării. Eu am încredere totală în jucătorii de la echipă şi cred în grupul pe care l-am format. Aş vrea ca oamenii care iubesc baschetul şi sunt alături de noi să ne înţeleagă situaţia şi faptul că unul din obiectivele noastre majore este să-i mulţimim. Toate strădaniile noastre merg în această direcţie. Sperăm ca începând cu viitorul meci, munca noastră să se materializeze în ceea ce ne-am propus ca joc şi ca rezultat. Noi suntem încrezători că roadele muncii noastre vor apărea şi se vor vedea şi în joc”

 

În urma înfrângerii de la Târgu Jiu, BC Timişoara are 4 victorii şi 4 înfrângeri, aflându-se pe locul 7 în clasament.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!