Stiri

Tudor Dumitrescu: ”Îmi pare rău că nu am reușit să câștigăm”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
11.02.2014

Jucătorul Gazului Metan, Tudor Dumitrescu a vorbit despre partida pierdută de echipa sa în faţa belgienilor de la Antwerp Giants.

Din punctul meu de vedere a fost o partidă frumoasă, o partidă grea. Îmi pare rău că nu am reușit să câștigăm. Am luptat, am dat tot ce am avut din noi, dar din păcate rezultatul a fost unul negativ.

Dumitrescu a vorbit și despre absențele echipei:

S-a văzut absența unor jucători importanți din echipă, dar și așa am încercat să compensăm și să jucăm cât de puternic am putut, dar până la urmă nu am reușit să învingem.

Tudor Dumitrescu a marcat 18 puncte la care a mai adăugat 2 recuperări și o pasă decisivă în cele 32 de minute petrecute pe parchet. Extrema Gazului a avut un procentaj de 100% la aruncările de la distanță, reușind să marcheze de șase ori.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!