Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Dumitrescu: ”Mă bucur că am revenit și mă simt bine!”

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
10.01.2013

Clujeanul a prins în returul cu BCM U Pitești din cupă primele sale minute din acest sezon.

“Mă bucur că am revenit și mă simt bine după o perioadă destul de lungă în care am fost accindentat. Mă bucur foarte mult că pot să evoluez din nou. În 2013 îmi doresc să am multă sănătate, să nu mă mai accidentez și, bineînțeles, să avem un parcurs cât mai bun atât în campionat cât și în cupă.”

Referitor la meciul câstigat de Mediaș, scor 73-60 cu CSȘ Giurgiu, acesta este de părere că apărarea a fost elementul ce le-a adus victoria.

“A fost un meci greu dar cred că important este că ne-am apărat bine și i-am ținut la 60 de puncte și, chiar dacă am ratat mult, important este că am câștigat.”

Dumitrescu a marcat un coș de 3 puncte și a recuperat o dată in aproape 9 minute de joc, având o eficiență de 5 unități în meciul din această seară.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!